Chocerady B - Miličín 1:0 (1:0)

07.04.2012 16:30

 

Sestava Miličína: Vobrátil - Mládek, Karda, Nováček, Trefil - Vrtiška, Pečenka, Homola M. (80' Homola J.), Dostál - Žbánek (80' Dohnal J.), Typta (70' Holánek T.)

V důležitém utkání na hřišti Chocerad se našemu týmu příliš nedařilo. V úvodu byl ve velké šanci Typta, který postupoval sám na hostujícího brankáře, ten jeho pokus však vytěsnil. Přesto, že jsme v úvodu měli herní převahu, postupem času jsme se stále více přizpůsobovali hře domácích a ti převzali otěže zápasu. V 25. minutě po tečovaném přímém kopu trefil domácí kapitán břevno naší branky. O deset minut později však již domácí šli do vedení, když se po naší chybě dostal míč do vápna k zcela nekrytému domácímu útočníkovi, který k tyči vstřelil jedinou branku zápasu - 1:0.

V druhém poločasu jsme měli snahu s utkáním ještě něco udělat, avšak takřka nic se nám nedařilo. Málo jsme stříleli a kombinační hra ve středu hřiště vázla. V úplném závěru měl po rohovém kopu šanci vyrovnat Dohnal, jeho pokus však vyrazil domácí brankář. 

Po našem slabém výkonu jsme tak z hřiště předposledního celku tabulky odjeli s prázdnou a převzali po něm i pozici v tabulce. 

V příštím kole nás čeká těžké utkání s Nespeky B.

Zpět