Bystřice - Miličín 2:1 (0:0)

29.05.2010 17:00

Bystřice - Miličín 2:1 (0:0)

Sestava Miličína: Červenka - Daněk, Karda, Trefil, Nováček (55' Pečenka) - Dostál, Sochůrek, Vylít Radim, Prachař - Žbánek, Dohnal Jan (80' Vrtiška).

Miličínské "áčko" nastoupilo k velmi těžkému utkání na půdě tradičního rivala z Bystřice. Po výsledkové mizérii na začátku jara přišel v minulém utkání konečně zisk 3 bodů proti týmu z Chocerad a na tento výkon se pokusili hráči áčka navázat i v Bystřici.

V prvním poločase se hrál velmi vyrovnaný fotbal, kdy větší šance byli k vidění jen málo. Domácí často útočili po pravé straně, ale jejich šance dokázala naše obrana zabrzdit. To co prošlo přes naši obranu pohlídal brankář Červenka. Největší šanci měli domácí asi v 35. minutě, kdy se střela na nerovném povrchu těsně před zákrokem Červenky odrazila a skončila na břevně naší brány. Na druhé straně však také mohli přijít branky. Do dobrých pozic se několikrát probojoval Žbánek. Ve 40. minutě z otočky jen o pár centimetrů přestřelil domácí branku. Největší naši šanci měl však Vylít, který v posledních minutách poločasu nedokázal po Sochůrkově rohu z bezprostřední blízkosti překonat domácího gólmana. Poločas tak skončil bez branek.

Do druhého poločasu jsme nastoupili aktivně, ale brzy jsme obdrželi branku. Dostál fauloval na hranici vápna a po nakopnutí míče Sochůrkem se rozpoutala "šarvátka" mezi hráči obou celků. Z toho nakonec vyplinula červená karta pro domácího hráče. I přes to dokázali domácí tuto situaci dovést do gólového konce. Po zahrávaném trestném kopu se před prázdnou bránou objevil v ofsajdové pozici domácí útočník a pohodlně dopravil míč do brány, gól však platil - 1:0. Od této chvíle se miličínští hráči hnali za vyrovnáním. To se jim také podařilo. V 65. minutě se ve vápně dobře zorientoval Jan Dohnal a střelou podél domácího brankáře srovnal stav utkání - 1:1. Miličín byl od této chvíle lepším týmem a vyústily z toho také některé šance. Největší měl Prachař, který v 75. minutě postupoval sám na bránu, ale nepřesně zakončil. Potvrdilo se poté pravidlo "nedáš-dostaneš". Domácí totiž zahrávali v 82. minutě trestný kop z hranice velkého vápna a míč skončil v naší síti - 2:1. Od této chvíle se Miličín soustředil pouze na hru dopředu, ale nedokázal si vytvořit gólovou příležitost a tak utkání skončilo prohrou našeho týmu 2:1.

Zpět