3. kolo: Bukovany - Miličín A 0:4 (0:2)

07.09.2013 17:00

Sestava Miličína: Vobrátil - Slabý (K), Karda (45' Slavata), Daněk (65' Pečenka), Pohan - Vylít (45' Prachař), Mládek, Trefil (45' Nováček), Vrtiška - Typta, Žbánek (65' Holánek T.)

Branky Miličína: Žbánek, Vrtiška, Nováček, Prachař

Náš A tým tento týden zajížděl na hřiště Bukovan. Od začátku zápasu jsme svého soupeře tlačili a dostávali se do velkých šancí. Až Žbánek ve 20. minutě nás dostal do vedení, když obloučkem překonal domácího brankáře po přihrávce Trefila - 0:1. Poté jsme měli další šance na zvýšení skóre, ale ujala se až střela Vrtišky za hranicí vápna, která se od tyče odrazila do branky domácích - 0:2. Náš tým měl v prvním poločase mnoho příležitostí, několikrát naši hráči postupovali i zcela osamocení na branu, ale ani Typta, ani Vrtiška, ani Žbánek další branku nepřidali. Po ruce ve vápně jsme měli i možnost zahrávat penaltu, ale Slabý těsně minul levou tyč domácí brány.

V druhém poločase se zprvu domácí nadechli k lehkému náporu, ale po chvíli se opět hrálo jen na jednu branku, na branku Bukovan. V 70. minutě jsme navýšili náskok, když po pokusu Pečenky dorazil míč do odkryté brány Nováček - 0:3. I po této brance jsme kontrolovali průběh zápasu, ale nedařilo se nám přidat další branky. Poslední gól utkání vstřelil Prachař těsně před koncem zápasu, když dělovkou z trestného kopu za hranicí vápna nedal šanci domácímu brankáři - 0:4.

Zpět