9. kolo: Miličín - Ratměřice 3:1 (3:1)

17.10.2015 15:30

Sestava Miličína: Vobrátil - Vrtiška (c), Vaněk, Hevera, Karda - Typta, Trefil, Prachař, Čeněk, Daněk (20' Nováček), Žbánek (65' Slavata)

Branky Miličína: 2× Prachař, Čeněk

V 9. kole čekal náš tým souboj s doposud posledním týmem - Ratměřicemi. Přesto, že se náš soupeř nachází na konci tabulky, nešlo o jednoduchý zápas. Ratměřice hráli rychlý a důrazný fotbal a zápas byl velmi vyrovnaný. Přesto se nám podařilo v prvním poločase získat rozhodující náskok. Ve 25. minutě se po rychlé souhře prosadil nenápadnou střelou z vápna Prachař a náš tým se ujal vedení 1:0. Bohužel naše radost z vedení netrvala dlouho. Hned o minutu později po rychlé akci hostů vyrovnal v úniku záložník Ratměřic - 1:1. Oba týmy hráli velmi důrazně a po jednom ze zákroků hostujících obránců ve vlastním vápně nařídil rozhodčí ve 28. minutě penaltu. Tu s přehledem proměnil Prachař, který svou druhou brankou v utkání vrátil našemu týmu vedení - 2:1. Hned o minutu později jsme se ujali dvoubrankového vedení, když se střelou zpoza vápna prosadil Čeněk 3:1. Do konce poločasu se stále hrál vyrovnaný fotbal, který však již další branky nepřinesl. 

V druhém poločase se Ratměřice snažili zatlačit náš tým. Naše obrana však v tomto zápase fungovala výborně a svého soupeře jsme do vyložených šancí nepouštěli. Naopak jsme hrozili z rychlých protiútoků, přičemž naši útočníci dělali obráncům hostů velké problémy. Utkání, ve kterém se hrálo velmi důrazně tak nakonec skončilo poločasovým výsledkem 3:1, po kterém si náš tým připsal důležité tři body do tabulky, ve které se drží na 7. místě.

Zpět