9. kolo: Miličín - Čechtice 3:0 (2:0)

27.10.2016 10:36

Sestava Miličína: Bánský - Slavata, Vobrátil, Vaněk (55' Karda V.) - Vrtiška (K) (65' Mikulenka), Trefil, Pečenka, Dostál - Typta, Žbánek (75' Volalík), Čeněk

Branky Miličína: 2x Čeněk, Vrtiška
 
V devátém kole čekal náš tým zápas s Čechticemi. Celé utkání se neslo v bojovném duchu, přičemž více ze hry měli naši hráči. Ve 20. minutě jsme zahrávali rohový kop, po kterém hosté odehráli míč před vlastní polovinu hřiště, odkud Vrtiška překvapil hostujícího brankáře střelou z dálky a náš tým vedl 1:0. Po zbytek poločasu měl stále náš tým více ze hry a častěji se dostával do šancí. To se projevilo v závěru půle, kdy po rychlé akci Typta zatáhl balón do vápna hostů a přesnou přihrávkou našel před bránou osamoceného Čeňka, který z blízka prostřelil hostujícího gólmana a navýšil naše vedení na 2:0.
 
V druhém poločase jsme měli stále více ze hry a po velkých šancích Vrtišky, Trefila a Žbánka jsme mohli navýšit vedení. To se však povedlo až v 75. minutě Čeňkovi, který překonal hostujícího gólmana střelou z vápna - 3:0. Kaňkou na závěru utkání bylo vyloučení Volalíka, který obdržel červenou kartu v poslední minutě zápasu po potyčce z hostujícím obráncem. Naši hráči si však přesto připsali zasloužené 3 body za výhru 3:0.
Zpět