9. kolo: Budenín - Miličín 1:1 (1:0)

18.10.2014 15:30

Budenín - Miličín 1:1 (1:0)

 
Sestava MiličínaBánský - Nováček, Slavata, Volalík (55' Červenka), Homola - Pohan M. (65' Karda L.), Trefil, Vrtiška (C) - Typta, Žbánek (70' Vaněk), Rákosník (80' Pohan J.)
Branka Miličína: Trefil
 
Do zápasu s Budenínem jsme nevstoupili dobře. V úvodu zápasu měl domácí tým navrch. Na nerovném a malém hřišti se nám nedařilo dostat se do hry. Po několika pokusech domácích jsme mohli vstřelit vedoucí branku, když po střele Typty byl před bránou Budenína Žbánek, který z dorážky však trefil pouze domácího brankáře. Domácí hrozili hlavně z nebezpečných standardních situací a dlouhých autů. Po jednom z rohů se dostal k hlavičce domácí útočník a jeho pokus skvělým zákrokem zlikvidoval Bánský. O chvíli později však domácí opět zahrávali rohový kop a z takřka totožné situace se ten samý útočník domácí již prosadil hlavou - 1:0. Po této brance jsme přece jen začali mít více ze hry a domácí jsme na svou polovinu do poločasu již vůbec nepouštěli. 
 
Téměř celý druhý poločas se náš tým snažil dobýt domácí bránu. Budenín útočil již pouze z nakopávaných míčů a dlouhých brejků. Našim hráčům se nedařilo ve finální fázi vymyslet něco na domácí obranu a tak byly nejzajímavějšími pokusy 2 dobře mířené střely Rákosníka ze střední vzdálenosti, se kterými si ale domácí gólman poradil. V 85. minutě jsme se přeci jen dočkali vyrovnání. Ve vápně Budenína si pokryl míč Slavata a byl faulován domácím obráncem. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Trefil střelou do pravé části branky - 1:1. V úplném závěru utkání již k vidění žádná gólová šance nebyla a tak jsme si z Budenína odvezli 1 bod za remízu 1:1. Po našem špatném výkonu jsme tak poprvé v sezóně ztratili body. 
 
Příští týden nás čeká důležité utkání s týmem Struhařova, se kterým se utkáme v přímém souboji o první místo.
Zpět