8. kolo: Pecerady - Miličín 1:2 (0:2)

12.10.2013 16:00

Sestava MiličínaVobrátil - Slabý, Slavata (55' Pohan M.), Nováček, Karda V. - Vrtiška, Pečenka, Daněk (65' Čeněk), Trefil K. - Vylít, Žbánek (75' Typta)

Branky Miličína: Žbánek, Daněk

Náš tým zajížděl tento týden k těžkému soupeři do Pecerad. Od začátku bylo vidět, že zápas nebude jednoduchý. V první půli jsme si vytvořili souvislý tlak a měli velké šance, Žbánek, Vylít ani Daněk však netrefili domácí bránu. V 30. minutě po pěkné individuální akci zakončoval Karel Trefil, ale trefil pouze tyč domácí brány. Chvíli na to jsme se však už radovali z vedení, když Radim Vylít prošel mezi dvěma domácíma obránci a krásně přihrál volnému bomberovi Petrovi Žbánkovi, který nás poslal do vedení - 0:1. Hned z další akce jsme přidali druhý gól, když po nepřehledné situaci před domácí brankou se nejlépe zorientoval Daněk a dorazil míč za záda brankáře Pecerad - 0:2.

V druhém poločase jsme až příliš chtěli navýšit skóre a to nás brzy unavilo. Domácí se začali tlačit do šancí a jejich snažení podpořili i časté trestné kopy, někdy velmi přísně nařízené. V 70. minutě domácí záložník pěknou individuální akcí dokázal snížit 1:2. Náš tým se po této brance zatáhl a bránil těsný náskok. Naopak domácí cítili šanci vyrovnat a valil se na nás jeden útok za druhým. Posledních 5 minut jsme odehráli víceméně na domácí polovině hřiště, avšak v úplném závěru se domácím naskytla možnost rozehrávat rohový kop, který naše obrana dokázala odvrátit a mohli jsme si tak připsat další 3 důležité body do tabulky.

Zpět