8. kolo: Kondrac B - Miličín 6:3 (4:2)

15.10.2016 16:00

Sestava Miličína: Bánský - Slavata, Vobrátil, Karda L. - Vrtiška (K), Trefil, Čeněk, Dostál - Žbánek (55' Hevera), Mikulenka (75' Daněk), Typta

Branky Miličína: Čeněk, Dostál, Vrtiška

Utkání na hřišti poslední Kondrace se našemu týmu vůbec nevydařilo. Do utkání jsme vstoupili dobře, hned v první minutě prostřelil domácího gólmana Čeněk. Domácí však dokázali brzo vyrovnat, když po faulu Kardy proměnil penaltu domácí útočník - 1:1. Chvíli na to šli domácí do vedení, protože naši obranu překvapil druhý útočník domácích - 2:1. Náš tým dokázal vyrovnat díky Dostálovi ve 30. minutě na 2:2, domácí však dvěma rychlýma brankama utekli našemu týmu do poločasu na rozdíl 4:2. V závěru poločasu mohl náš tým snížit z penalty po faulu na Mikulenku, Čeňka však vychytal domácí gólman.

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji, avšak nedařilo se nám dlouho prosadit. Domácí naopak hrozili rychlými protiútoky. V 70. minutě přidali domácí střelou z dálky 5. branku a utkání se dále spíše jen dohrávalo - 5:2. V závěru zápasu snížil Vrtiška na 5:3, avšak domácí z dalšího útoku navýšili své vedení na 6:3.

Zpět