7. kolo: Jablonná nad Vltavou - Miličín 0:7 (0:3)

05.10.2013 16:00

Sestava MiličínaVobrátil - Slabý (C), Slavata, Čeněk M., Karda V. - Holánek T. (45' Vrtiška), Mládek, Daněk (55' Trefil K.), Vylít - Typta (55' Pohan M.), Žbánek

Branky Miličína: Holánek T., Karda V., Typta, Daněk, Mládek, Čeněk M., Vrtiška

Náš A tým tento týden zajížděl na hřiště předposledního celku tabulky, od toho se také odvíjel vývoj zápasu. Do utkání jsme vstoupili aktivně a hned si vytvořili několi vyložených šancí. Prosadil se však až Tomáš Holánek, který střelou z voleje poslal náš tým do vedení 0:1. Po několika dalších neproměněných šancích se dostali do hry domácí, kteří nastřelili břevno a vytvořili si krátký tlak. Poté jsme však opět převzali iniciativu zápasu a tvořili další šance. Na jeden z rohových kopů Marka Čeňka si naskočil Venca Karda a hlavou nedal nejmenší šanci domácímu brankáři - 0:2. Do poločasu jsme stihli přidat i třetí branku, když důrazný Typta zvýšil na 0:3.

V druhém poločase již byla znát převaha našeho týmu, která se odrazila i ve vývoji skóre. Náš tým čtyřmi krásnými brankami ovládl druhý poločas a nedal domácím žádnou šanci. V 50. minutě se prosadil Lukáš Daněk, který po přihrávce z pravé strany trefil levý horní roh domácí brány - 0:4. V 65. minutě se prosadil dalekonosnou střelou Ondra Mládek a skóre již bylo 0:5. Chvíli na to zvýšil přesnou střelou k tyči Marek Čeněk (0:6) a poslední branku zápasu si připsal Míra Vrtiška, který po přihrávce Romana Slabého zvýšil v poslední minutě zápasu na konečných 0:7.

Zpět