7. kolo: Heřmaničky - Miličín 1:3 (1:3)

04.10.2014 16:00

Heřmaničky - Miličín 1:3 (1:3)

 
Sestava MiličínaČervenka - Nováček, Homola (65' Karda V.), Volalík (50' Slabý), Slavata (75' Karda L.) - Dostál, Trefil, Pohan M. (50' Pohan J.) - Rákosník (60' Hevera), Žbánek, Vrtiška (C)
Branky Miličína: 3× Žbánek
 
V 7. kole čekal na náš tým souboj s posledním týmem tabulky, Heřmaničkami. Hned v úvodu utkání se nám podařilo dostat do vedení, když svou první šanci využil Žbánek, který po dlouhé přihrávce Pohana přehodil vyběhnuvšího gólmana Heřmaniček - 0:1. Domácí však dokázali rychle zareagovat, když z ojedinělé šance vyrovnali. Dlouhý nakopnutý míč do našeho vápna umístil hlavou za záda Červenky kapitán domácích - 1:1. Náš tým naštěstí dokázal brzy získat vedení zpět na svou stranu. Pohanův centr z levé strany tečoval Vrtiška k osamocenému Žbánkovi, který na dvakrát překonal brankáře domácích a vrátil nám vedení - 1:2. Po této brance jsme nevyužili několik dobrých příležitostí a naopak i domácí mohli z ojedinělého útoku vyrovnat. V největší naší šanci byl Trefil, který z blízkosti nedokázal usměrnit centr Žbánka mezi tři tyče domácí brány. Uklidňující branku však chvíli na to přidal opět bomber Petr Žbánek, který vybojoval míč v rohu hřiště a zatáhl ho do pokutového území, kde byl faulován domácím obráncem a nařízenou penaltu sám s přehledem proměnil střelou k levé tyči, čímž završil svůj hattrick - 1:3.
 
Ve druhém poločase se nehrál příliš pohledný fotbal. Náš tým měl sice více ze hry, ale v koncovce jsme nedokázali své šance proměnit. Domácí hrozili pouze z brejků a nakopávaných dlouhých míčů, se kterými si však naše obrana poradila. Žádnou gólovou šanci si domácí v druhém poločase nevytvořili. Naopak naši střelci často ztroskotali na brankáři Heřmaniček, který byl jejich nejlepším hráčem. 
Zpět