6. kolo: Bílkovice - Miličín 1:4 (0:3)

26.09.2015 16:30

Sestava Miličína: Červenka - Vylít, Vaněk, Hevera (65' Volalík), Karda L. (80' Slavata) - Vrtiška (c) (75' Nováček), Trefil, Čeněk - Typta, Daněk (60' Pohan J.)

Branky Miličína: Čeněk 2×, Typta, Vrtiška

V 6. kole čekal náš tým souboj s týmem Bílkovic, který měl o bod více než naše mužstvo. Do utkání jsme vstoupili výborně a již ve 2. minutě jsme vedli 0:1, když se po přihrávce Daňka ve vápně domácích prosadil Vrtiška. V 5. minutě jsme vedli již o dvě branky. Přihrávku Čeňka do vápna domácích uklidil do brány Bílkovic Typta 0:2. V 15. minutě se prosadil střelou z dálky Čeněk a vedli jsme již 0:3. V tuto chvíli se zdálo, že utkání bude mít jasný průběh a náš tým si připíše výrazné vítězství. Po třetí brance však hra našeho týmu upadala a jen díky výborným zákrokům Červenky jsme stále vedli o tři branky. Ve 30. minutě náš brankář zlikvidoval trestný kop domácích i následné dorážky domácích hráčů z bezprostřední blízkosti. 

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří v 55. minutě snížili z trestného kopu z hranice velkého vápna - 1:3. Několik dalších příležitostí domácích řešila naše obrana na poslední chvíli. Náš tým se uklidnil až deset minut před koncem, kdy špatné rozehrávky brankáře domácích využil Čeněk, který střelou téměř z poloviny hřiště navýšil naše vedení na 1:4. Závěr zápasu se již spíše dohrával a náš tým si tak připsal důležité vítězství, po kterém se posunul tabulkou před svého soupeře z Bílkovic.

Zpět