5. kolo: Miličín - Trhový Štěpánov B 3:1 (1:0)

24.09.2016 16:30

Sestava Miličína: Bánský - Pečenka, Slavata, Karda - Vrtiška (K), Trefil, Čeněk, Dostál - Prachař (30' Vylít), Žbánek (55' Volalík), Typta

Branky Miličína: 2× Čeněk, Trefil

V 5. kole přivítal náš tým na svém hřišti soupeře z Trhového Štěpánova. V prvním poločasu měl náš tým více ze hry a vytvořil si i dobré příležitosti. V největší byl Žbánek, který obešel gólmana hostů, ale poté trefil pouze tyčku štěpánovské brány. V závěru poločasu byl po střele Čeňka faulován hostujícím gólmanem dorážející Vylít a rozhodčí nařídil pokutový kop. Penaltu s přehledem proměnil střelou k tyči Karel Trefil - 1:0.

Do druhého poločasu vstoupil náš tým aktivně a brzy jsme zvýšili své vedení. V 52. minutě rozehráli naši hráči rychlý rohový kop "na krátko", Čeněk si vzal míč téměř u rohového praporku a z hranice velkého vápna přesnou a tvrdou střelou pod břevno nedal šanci hostujícímu gólmanovi - 2:0. V 70. minutě jsme vedli již o tři branky. Po faulu za velkým vápnem se k trestnému kopu postavil Marek Čeněk, který přesnou a tvrdou střelou do levého horního rohu štěpánovské branky opět nedal šanci brankáři hostů - 3:0. V 80. minutě se po nedorozumění v naší obraně podařilo hostům snížit na 3:1, více už náš tým však svému soupeři nedovolil. V závěru utkání ještě hostující gólman neunesl odpískání malé domu a po ataku rozhodčího odcházel předčasně do sprch s červenou kartou, utkání se dále spíše dohrávalo.

Zpět