5. kolo: Miličín - Kamberk 2:2 (1:2)

19.09.2015 17:00

Sestava Miličína: Bánský - Pohan M., Slabý, Karda L., Vrtiška (c) - Vylít (70' Hevera), Trefil, Prachař (45' Pečenka), Čeněk - Žbánek (50' Typta), Daněk (80' Pohan J.)

Branky Miličína: Daněk, Čeněk

Po nepovedeném utkání v Tichonicích (prohra 1:4 ve 4. kole) čekal náš tým těžký zápas s prvním týmem tabulky - Kamberkem - který zatím všechna utkání vyhrál. V úvodu zápasu byli hosté lepším týmem a častěji měli míč na svých kopačkách. V 15. minutě Kamberk využil zaváhání obrany a dostal se do vedení - 0:1. Náš tým se postupem času dostával více do hry a ve 25. minutě se nám podařilo vyrovnat. Centr Vrtišky propadl k volnému Daňkovi, který střelou k tyči překonal brankáře hostů a vyrovnal na 1:1. V 35. minutě jsme mohli jít do vedení, ve velké šanci však Vylít nedokázal dobře trefit míč. Udeřili naopak hosté, kteří využili nepřehledné situace před naší brankou a dostali se ve 38. minutě opět do vedení - 1:2. V úplném závěru poločasu mohl po trestném kopu Čeňka vyrovnat Daněk, ten však z blízka přestřelil branku hostí.

Do druhého poločasu vstoupil náš tým mnohem lépe než do prvního. Téměř po celý zbytek zápasu jsme svého soupeře přehrávali a vytvořili jsme si i dobré příležitosti. Hosty držel zejména dobře chytající gólman, který zlikvidoval i tvrdou střelu Čeňka z dálky. Kamberk útočil rychlými protiútoky, které však naše obrana dokázala s přispěním dobrých zákroků Bánského likvidovat. V závěru utkání se náš tým dočkal zaslouženého vyrování. V 85. minutě prošel obranou hostů Trefil a přesnou přihrávkou před bránu našel osamoceného Čeňka, který z blízka vyrovnal na 2:2

V pohledném utkání jsme díky zlepšenému výkonu ve druhém poločasu vybojovali bod v souboji s prvním týmem tabulky. 

Zpět