5. kolo: Mezno B - Miličín 2:2 (0:0)

28.10.2014 15:00

Mezno B - Miličín 2:2 (0:0)

 
Sestava MiličínaBánský - Nováček, Červenka, Volalík (60' Slabý), Karda L. (65' Homola) - Rákosník (70' Pohan J.), Trefil, Slavata (75' Vaněk) - Typta (80' Daněk), Žbánek, Vrtiška (C)
Branky Miličína: Žbánek, Pohan J.
 
Netradičně v úterý 28. 10. se uskutečnila dohrávka 5. kola (odloženo pro nezpůsobilý terén), ve kterém jsme se utkali s místním rivalem, Meznem B. V první polovině zápasu se hrál vyrovnaný, důrazný a bojovný fotbal bez většího počtu šancí. Největší příležitost v první půli měl miličínský Karda, ke kterému po trestném kopu z půlky hřiště propadl míč. V těsné blízkosti domácí branky však náš obránce přestřelil. Domácí hrozili hlavně z dobře nacvičených trestných kopů.
 
Do druhého poločasu vstoupil lépe náš tým a brzy jsme se ujali vedení. V 50. minutě svou individuální akci, při které prošel přes několik bránících hráčů, zakončil Trefil přesným centrem na Žbánka, který přesnou hlavičkou poslal náš tým do vedení - 0:1. Domácí se však brzy vrátili do zápasu. Už o 5 minut později byl stav opět nerozhodný, když se individuální akcí prosadil střední záložník domácích a vyrovnal na 1:1. Po této brance se hra přelévala ze strany na stranu a k vidění byl opět rychlý a bojovný fotbal. V 70. minutě se do vedení dostal domácí tým, když zahrával trestný kop z poloviny hřiště. Domácí stoper našel v našem vápně neobsazeného krajního záložníka Mezna, který hlavou překonal Bánského - 2:1. Náš tým však nechtěl z derby odejít z prázdnou a domácí jsme v závěru zatlačili. Odměnou za naši snahu byla vyrovnávací branka. Slabý rozehrál trestný kop z 30 metrů na Žbánka, který míč hlavou poslal před bránu domácích, kde stál osamocený Jindra Pohan a ten pohotově poslal míč do domácí brány - 2:2
 
Letošní vyrovnané a bojovné derby tak svého vítěze nenašlo a po utkání bral každý z týmů po jednom bodu do tabulky. Díky remíze s Meznem jsme se dotáhli na vedoucí Struhařov a před posledním podzimním utkáním v Maršovicích o skóre vedeme tabulku soutěže. 
Zpět