5. kolo: Bystřice B - Miličín 1:3 (1:2)

22.09.2013 16:30

Sestava MiličínaVobrátil (C) - Dvořák, Slavata (65' Daněk), Nováček, Karda V. - Vrtiška, Trefil K., Daněk, Prachař (25' Pečenka) - Holánek T., Žbánek (60' Typta)

Branky Miličína: 2x Holánek T., Typta

Náš tým zajížděl v 5. kole na hřiště těžkého soupeře z Bystřice. V úvodu zápasu jsme si však vytvořili výraznou převahu a tu jsme dokázali zužitkovat. Nejdříve v 10. minutě po chybě domácí obrany centroval Vrtiška v pokutovém území domácích a na jeho centr vyskočil Holánek a hlavou poslal náš tým do vedení - 0:1. Chvíli na to jsme se radovali již z dvoubrankového vedení, když přesnou přihrávku za obranu zužitkoval podruhé v zápase Tomáš Holánek, který si pohrál s domácím gólmanem a zvýšil na 0:2. Ve 30. minutě si velkou šanci na zvýšení skóre vypracoval druhý z našich útočníků - bomber Petr Žbánek, jeho krásná střela však skončila na tyči domácí branky. Chvíli na to byl v úniku Tomáš Holánek, který však v koncovce přestřelil domácí branku. V 40. minutě po centru z levé strany byl před bránou zcela osamocený Žbánek, jeho pokus však podruhé v zápase skončil pouze na tyči domácí branky. Po našich neproměněných šancích přišel trest. Domácí udeřili takřka z jediné šance, kterou si v prvním poločase vytvořili. Po chybě naší obrany se dostal do úniku domácí útočník a obstřelil Vobrátila - 1:2.

V druhém poločase se hra našeho týmu nezlepšila - naopak. Po sérii tvrdých zákroků a nepřesných výroků rozhodčího jsme se nedokázali plně soustředit na zápas. V 70. minutě domácí obránce zasáhl nevybíravě při úniku Pečenky, který postupoval sám na domácí branku, obdržel za to od rozhodčího červenou kartu a domácí tak dohrávali v deseti. Tuto výhodu jsme dokázali brzy využít, když Holánek po úniku po levé straně přesně přihrál před branku Bystřice, kde byl připravený Typta, který nedal domácímu brankáři šanci a svým gólem nejlépe odpověděl na provokace domácích fanoušků - 1:3. Domácí poté upustili od urputné snahy o vyrovnání a náš tým v klidu dotáhl bojovné utkání do vítězného konce.

V příštím kole nás čeká první tým tabulky - Čerčany - které zatím neztratily ani bod a ve všech utkáních dokázali zvítězit. Bude to tedy přímý souboj o první místo tabulky.

 
Zpět