4. kolo: Miličín - Soběhrdy B 6:0 (1:0)

14.09.2013 17:00

Sestava MiličínaVobrátil - Mládek, Pohan M. (15' Slavata), Nováček (75' Čeněk), Karda V. - Vrtiška (55' Prachař), Pečenka, Daněk, Trefil K. (55' Vylít) - Typta, Holánek T.

Branky Miličína: 2x Daněk, Holánek, Typta, Vobrátil, Pečenka

Náš A tým tento týden čekal soupeř ze dna tabulky – Soběhrdy B. Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně, avšak v koncovce se nám nedařilo. Naše trápení protrhl až Tomáš Holánek ve 30. minutě, který hlavou zužitkoval přesný centr Pečenky – 1:0. Chvíli poté měl velkou šanci Trefil, avšak v koncovce mu sebral míč hostující brankář. První poločas poznamenalo zranění Michala Pohana, pro kterého přijela sanitka a půle tak byla ukončena dříve.

Do druhého poločasu vstoupil náš tým aktivněji, než odcházel z prvního. Brzy jsme se ujali dvoubrankového vedení, když Daněk dělovkou ve vápně nedal šanci hostujícímu brankáři – 2:0. Chvíli na to jsme vedli již o 3 branky. Daněk přihrál na zcela volného Vrtišku, který hostujícího brankáře nepřekonal, ale vyražený míč dotlačil do branky hlavou opět Lukáš Daněk – 3:0. Náš tým po této brance již kontroloval vývoj zápasu a dokázal ještě přidat další branky. V 55. minutě se kopala penalta po zákroku na Typtu, kterou Vobrátil s přehledem proměnil – 4:0. V 65. minutě jsme měli opět možnost kopat pokutový kop, tentokrát se k němu postavil Pečenka, kterého však hostující brankář vychytal. Své zaváhání Pavel Pečenka v zápětí napravil, když nechytatelnou střelou za hranicí vápna zvýšil na 5:0. V závěrečných chvílích zápasu se pak prosadil ještě Typta, který krásnou střelou do šibenice nedal hostujícímu brankáři nejmenší šanci – 6:0.

Zpět