3. kolo: Miličín - Blaník Načeradec 4:0 (3:0)

05.09.2015 17:00

Sestava Miličína: Bánský - Karda (85' Hevera), Slabý, Vaněk, Vrtiška (c) - Vylít (70' Rákosník), Trefil, Prachař (60' Nováček), Dostál - Žbánek (50' Čeněk), Daněk (70' Pohan J.)

Branky Miličína: Žbánek, Čeněk, Trefil, Hevera

V třetím kole čekal náš tým souboj s týmem Načeradce. Soupeř byl v úvodu aktivní a v prvních dvaceti minutách nás přehrával. Úvodní tlak jsme však přečkli a časem se více dostávali do hry. V závěru první půle se nám podařilo dostat do vedení, když přesný dlouhý nákop Slabého uklidil za záda brankáře hostů hlavou Žbánek 1:0.

Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře. Hosty jsme nepouštěli do vážnějších šancí a podařilo se nám navýšit vedení. V 65. minutě po rychlém protiútoku Nováček přesnou přihrávkou poslal do úniku Čeňka, který překonal gólmana hostů podruhé - 2:0. Naší obraně se dařilo stále nepouštět hosty do gólových šancí. Naopak z po dalším rychlém protiútoku jsme vedli již o tři branky, když se po přihrávce z pravé strany prosadil ve vápně Trefil - 3:0. V úplném závěru zápasu ještě navýšil vedení přesnou střelou z voleje Hevera, který zamířil přesně k tyči a uzavřel skóre zápasu - 4:0.

Po dobrém výkonu si náš tým v pouťovém utkání připsal první výhru v letošní sezóně. 

Zpět