3. kolo: Jankov B - Miličín 1:3 (0:2)

07.09.2014 14:00

Jankov B - Miličín 1:3 (0:2)

 
Sestava MiličínaBánský - Nováček, Slavata (70' Červenka), Volalík, Homola (65' Karda) - Vrtiška (55' Pohan), Trefil, Dostál - Typta, Pohan (60' Hevera), Žbánek (65' Vaněk)
Branky Miličína: 2× Typta, Trefil
 
V 3. kole zajížděl náš tým k prvnímu letošnímu venkovnímu utkání v soutěži na hřiště Jankova. Úvod zápasu byl vyrovnaný a bojovný. Naši hráči se uklidnili až po první brance, kterou vstřelil Typta, který se po autu Dostála prosadil individuální akcí a střelou k tyči - 0:1. V 30. minutě jsme vedli již o 2 branky, když po rychlé akci od naší vlastní brány po levé straně přihrál opět Dostál na Typtu, který nedal brankáři domácích šanci - 0:2.
 
Do druhé půle jsme nevstoupili dobře, domácí měli více ze hry. Naše obrana je však nepouštěla do výraznějších šancí a naopak naše hráče uklidnila 3. branka v bráně Jankova. V 60. minutě poslal Typta ze středu hřiště do úniku Trefila, který své sólo zakončil přesnou střelou k tyči a zvýšil na 0:3. Po této brance jsme již měli jasně více ze hry a mohli jsme přidat i další branky. V nějvětší šanci byl Vaněk který nadvakrát nevyzrál na domácího brankáře po rohu Dostála. Domácí dokázali v posledních vteřinách zápasu snížit, když jejich kapitán střelou z velkého vápna vymetl pavouky v levém rohu Bánského branky - 1:3.
Zpět