22. kolo: Miličín - Maršovice 8:2 (5:0)

30.05.2015 17:00

Sestava Miličína: Bánský - Vrtiška (c), Slabý, Mládek (65' Prachař), Dostál - Rákosník (70' Volalík), Vaněk, Trefil, Vylít - Typta (80' Pohan), Čeněk (75' Hevera)

Branky Miličína: 5× Čeněk, 2× Typta, Vylít

V posledním domácím utkání této sezóny byl naším soupeřem tým Maršovice B. Od úvodních minut jsme měli více ze hry a brzy jsme se dostali do vedení. V 5. minutě se po rohovém kopu Čeňka ve vápně hostů prosadil hlavou Radim Vylít 1:0. Chvíli na přidal druhou branku našeho týmu Čeněk, který z úhlu překonal brankáře hostů - 2:0. Marek Čeněk pak využil také křižné přihrávky Slabého a zvýšil po sólu na 3:0. Ve 25. minutě jsme mohli vést již o 4 branky, když po faulu na Čeňka ve vápně hostů byla nařízena penalta. Tu však faulovaný střelec našeho týmu neproměnil, když trefil pouze břevno maršovické brány. Ve 35. minutě však vybojoval míč Typta, obešel obránce i brankáře hostů a před prázdnou bránu nahrál opět Čeňkovi, který tak zkompletoval hat-trick - 3:0 a chvíli na to přidal i 5. branku utkání - 5:0.

Do druhého poločasu nevstoupil náš tým dobře. Nenavázali jsme na dobrou první půli a hostům jsme darovali rychlé 2 branky, po kterých bylo skóre 5:2. Naštěstí jsme se z chvilkového nesoustředění probrali a opět začali mít zápas pod kontrolou. Po několika nevyužitých šancích se ve vápně hostů popáté v zápase prosadil Čeněk, který střelou o tyč navýšil naše vedení na 6:2. V 70. minutě jsme opět vedli o 5 branek, když se ve vápně hostů prosadil Roman Typta 7:2. V úplném závěru utkání se prosadil opět Typta, který krásným sólem prošel přes obránce Maršovic a střelou do protipohybu nedal šanci hostujícímu gólmanovi - 8:2.

2 kola před koncem sezóny náš tým stále drží postupové první místo (o 2 body před Budenínem). Poslední 2 utkání náš tým sehraje na hřištích v Neustupově (v neděli 7. 6. od 17:00) a v Zaječicích (v sobotu 13. 6. od 17:00).

Zpět