21. kolo: Struhařov B - Miličín 1:1 (0:0)

24.05.2015 17:00

Sestava Miličína: Bánský - Vrtiška (c), Slabý, Karda, Dostál - Rákosník, Vaněk, Trefil, Vylít - Žbánek (10' Pohan M., 85' Hevera), Vylít (80' Pohan J.) 

Branka Miličína: Vaněk

Netypicky v neděli čekal náš tým souboj s druhým týmem tabulky, Struhařovem. Do utkání jsme vstoupili lépe a v první půli jsme měli více ze hry. Vytvořili jsme si několik šancí, které jsme nedokázali využít. Ve 20. minutě nastřelil Vrtiška břevno z dálky. Chvíli na to se vytáhl skvělým zákrokem Bánský, který ve vápně vychytal domácího útočníka. Domácí v první půli hrozili hlavně z rychlých brejků. Ve 30. minutě se našemu týmu podařilo dostat do vedení. Trefil rozehrál rohový kop centrem do vápna, kde míč prošel až k volnému Vaňkovi, který nasadil domácímu brankáři "housle" a dostal náš tým do vedení - 0:1. Do konce poločasu jsme mohli své vedení navýšit, v koncovce jsme se však neprosadili.

Do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým a my jsme se museli bránit. Po chvíli se hra vyrovnala a opět jsme si vytvořili několik brankových příležitostí. Ty jsme však nevyužili a udeřili domácí v 70. minutě. Po chybě v naší rozehrávce se k míči za hranicí velkého vápna dostal domácí útočník a přesnou střelou k tyči vyrovnal na 1:1. Náš tým tato branka hodně srazila. Chvíli po inkasované brance unikl Vrtiškovi domácí útočník, kterého ve vápně fauloval Karda. K nařízené penaltě se opět postavil střelec Struhařova, Bánský však přečetl jeho úmysl a skvělým zákrokem vyrazil jeho tvrdou střelu. Po tomto okamžiku měl více ze hry opět náš tým. Vedení nám mohl v úplném závěru zápasu vrátit Dostál, který po krásném sólu přes celé hřiště trefil však pouze levou tyč domácí branky a následnou dorážku zlikvidoval brankář Struhařova.

V utkání prvního s druhým celkem tabulky si tak oba týmy připsali po 1 bodu. Příští týden náš tým čeká poslední domácí utkání této sezóny. Našim soupeřem budou Maršovice B.

Zpět