20. kolo: Miličín - Budenín 5:2 (2:1)

16.05.2015 17:00

Sestava Miličína: Bánský - Karda, Slabý, Mládek, Vaněk - Vrtiška (c) (80' Volalík), Nováček (70' Prachař), Trefil, Rákosník (85' Pohan J.) - Žbánek (75' Hevera), Typta

Branky Miličína: 2× Mládek, Trefil, Žbánek, Rákosník

V sobotu nás čekalo důležité utkání s Budenínem, který na jaře doposud sbíral jednu výhru za druhou. Našemu týmu se naštěstí jeho sérii podařilo přerušit. Do utkání jsme vstoupili o poznání lépe než minulý týden v Přestavlkách. Svého soupeře jsme zatlačili a brzy jsme se ujali vedení. V 10. minutě přihrál Typta do středu hřiště Trefilovi, který přesnou střelou k tyči za hranicí velkého vápna nedal brankáři hostí šanci - 1:0. Přesto, že jsme měli i nadále herní převahu, hosté dokázali brzy vyrovnat. Po rohovém kopu z levé strany se ve vápně hlavou prosadil záložník Budenína a vyrovnal na 1:1. Našemu týmu se do poločasu podařilo získat vedení zpět na svou stranu, když byl ve vápně faulovaný Žbánek a nařízenou penaltu proměnil střelou k tyči Mládek 1:1.

Druhý poločas začal vyrovnanou hrou. V 55. minutě však utekl hostující obraně Žbánek a zvýšil na 3:1. Hostům situaci zkomplikovalo zranění gólmana při inkasované 3. brance, po které musel zápas dochytat stoper Budenína. V 65. minutě přidal náš tým 4. gól, když po souhře ve středu hřiště přehodil vyběhnuvšího gólmana hostů Mládek, který tak přidal svou druhou branku v utkání - 4:1. Náš tým měl již zbytek utkání pod kontrolou. To doložila i branka Rákosníka v 75. minutě, který krásnou křižnou střelou z pravé strany nedal hostujícímu brankáři šanci - 5:1. V úplném závěru utkání se ještě podařilo dát gól hostům, když centr z pravé strany umístil za záda Bánského útočník Budenína a snížil na konečných 5:2.

Zpět