2. kolo: Trhový Štěpánov - Miličín 3:0

30.08.2015 17:00

Sestava MiličínaBánský - Dostál, Slabý, Karda (80' Volalík), Vrtiška (c) - Trefil, Pečenka, Čeněk (80' Hevera), Vylít (45' Nováček) - Žbánek (45' Vaněk), Typta (75' Pohan J.).

V druhém utkání v nové soutěži čekal náš tým souboj s týmem Trhového Štěpánova. V úvodu utkání jsme hráli s domácími vyrovnaný fotbal, místy jsme byli i aktivnější a naši hráči si vytvořili několik šancí. Ty jsme však nevyužili a udeřili domácí. Po nepřesnosti našeho týmu ve středu hřiště rychlou souhrou překonali naši obranu i brankáře Bánského a otevřeli skóre utkání ve 20. minutě - 1:0. Náš tým tato branka srazila a domácí byli aktivnější. V závěru poločasu jsme se přeci jen dostali zpět do hry, velkou šanci měl Pečenka, který střílel z hranice velkého vápna, jemu ani dorážejícím útočníkům našeho týmu se však nepodařilo překonat štěpánovského brankáře.

Do druhého poločasu bohužel náš tým nevstoupil dobře. Domácí byli lepším týmem a v 60. minutě se dostali do dvoubrankového vedení. Vrtiška podskočil dlouhý nákop za naši obranu a po následném centru z pravé strany se prosadil útočník domácích, který hlavou zvýšil na 2:0. Náš tým tato branka ještě více srazila a do šancí jsme se již příliž nedostávali. Naopak domácí útočili stále častěji a jen díky dobrým zákrokům Bánského dlouhou dobu nenavyšovali skóre. V závěru utkání se po souhře domácích prosadil střelou z velkého vápna záložník Štěpánova, který upravil skóre zápasu na konečných 3:0.

Po nevydařeném utkání s Trhovým Štěpánovem se naši hráči budou snažit o lepší výkon v pouťovém utkání s Načeradcem, který se odehraje v sobotu 5. 9. od 17:00. Na utkání a následnou tradiční pouťovou zábavu, pořádanou fotbalovým týmem v miličínské sokolovně, jsou všichni příznivci miličínského fotbalu srdečně zváni.

Zpět