2. kolo: Miličín - Zaječice 5:0 (1:0)

30.08.2014 17:00

Miličín - Zaječice 5:0 (1:0)

Sestava MiličínaBánský - Nováček, Slavata, Volalík (80' Červenka), Homola - Vrtiška, Trefil, Dostál - Typta, Žbánek, Pohan J. (70' Hevera)
Branky Miličína: 2× Žbánek, Typta, Vrtiška, Slavata
 
V druhém kole letošní sezóny jsme hráli na domácím hřišti se Zaječicemi. Úvod zápasu byl bojovný a vyrovnaný. Měli jsme více ze hry, ale výraznější šanci jsme si vytvořili až ve 30. minutě, když jsme Žbánek trefil po centru z pravé strany hlavou tyč. O deset minut později jsme se již radovali z vedení. Trefil přihrál do strany na Vrtišku, který poslal míč před bránu na osamoceného Petra Žbánka a ten poslal náš tým do vedení - 1:0. Chvíli na to jsme mohli vést o 2 branky, avšak Trefila v úniku zabrzdil zdvižený praporek pomezního.
 
Do druhého poločasu jsme nevstoupili dobře, více ze hry měli hosté. Naštěstí jsme však brzy přidali 2. branku. V 55. minutě vyrazil tvrdou střelu Dostála hostující brankář před sebe, kde stál osamocený Typta, který zvýšil na 2:0. V 65. minutě jsme vedli již o 3 branky. Po centru z pravé strany se po několika odrazech podařilo dostat míč do brány hostů, když se se štěstím prosadil "bomber" Petr Žbánek - 3:0. V 75. minutě posílal Vrtiška míč z velkého úhlu před bránu hostů, obránci Zaječic si však po několika odrazech srazili míč do vlastní brány - 4:0. O chvíli později se podobným způsobem prosadil i Slavata, který opět z pravé strany centroval před bránu hostů a stoper Zaječic srazil míč za záda vlastního brankáře - 5:0.
Zpět