2. kolo: Miličín - Ratměřice 4:0 (3:0)

03.09.2016 17:00

Sestava Miličína: Bánský - Slavata, Vobrátil, Hevera (75' Mikulenka) - Vrtiška (C), L. Karda (85' Vaněk), Čeněk, Dostál - Prachař (75' Žbánek), Vylít (65' Volalík), Dostál

Branky Miličína: 10' Prachař, 12' Vylít, 30' Vobrátil, 70' Dostál

V druhém kole zajížděl na naše hřiště tým Ratměřic. Začátek zápasu se nesl ve velmi smutném duchu, když hráči minutou ticha zavzpomínali na tragicky zesnulého spoluhráče a kamaráda Fandu Holánka. 

Do zápasu jsme vstoupili lépe než soupeř a brzy jsme se dostali do vedení, v 10. minutě z dálky napřáhl Prachař, který tvrdou střelou prostřelil hostujícího gólmana a poslal náš tým do vedení 1:0. O dvě minuty později jsme vedli již o dvě branky, když se dorážkou ve vápně prosadil Vylít - 2:0. Hosté hrozili zejména z rychlých protiútoků po stranách, které však naše obrana dokázala ubránit. Ve 30. minutě jsme přidali třetí branku zápasu, když si na rohový kop Čeňka vyskočil Vobrátil, který tvrdou hlavičkou nedal šanci hostujícímu brankáři a zvýšil na 3:0.

Také v druhém poločasu měl náš tým více ze hry. Svého soupeře jsme nepouštěli do brankových příležitostí a naopak se nám podařilo vstřelit ještě jednu branku. Po dlouhém autovém vhazování Kardy se v 70. minutě prosadil hlavou ve vápně Dostál, který upravil skóre na konečných 4:0.

Zpět