18. kolo: Trhový Štěpánov B - Miličín 0:5 (0:3)

22.04.2017 16:00

Sestava Miličína: Bánský - Slavata, Karda (70' Trefil F.), Vobrátil, Mikulenka - Vrtiška (c), Trefil, Pohan M., Dostál - Čeněk, Žbánek (55' Prachař)

Branky: 2× Čeněk, Dostál, Pohan M., Žbánek

Náš tým ukončil v Trhovém Štěpánově venkovní nemohoucnost, když zvítězil vysoko 5:0 a poprvé v letošní sezóně vyhrál na hřišti soupeře! Od úvodu utkání jsme měli herní převahu, což vyústilo ve vedoucí branku Čeňka, který ve 25. minutě přehodil domácího gólmana a poslal náš tým do vedení - 0:1. Chvíli na to stejný hráč vymýchal domácí obránce a ve vápně trvdou střelou přidal i druhou branku utkání - 0:2. Domácí hrozili pouze z trestných kopů. V závěru poločasu navíc po přihrávce Žbánka přidal třetí branku našeho týmu Dostál 0:3.

V druhém poločasu jsme brzy navýšili vedení, když po přihrávce Trefila postupoval sám na domácího gólmana Pohan a střelou k tyči mu nedal šanci - 0:4. V 55. minutě přidal 5. branku našeho týmu Žbánek hlavou po centru Vobrátila a zbytek utkání se už spíše dohrával. Domácí se v závěru snažili alespoň o čestný úspěch, ale naše obrana je do žádné vyložené šance nepustila a tak jsme si odvezli 3 body za vysoké vítězství 0:5.

Po dvou výhrách se náš tým před derby s vedoucím Meznem posunul na 4. příčku tabulky. 

Zpět