18. kolo: Soběhrdy - Miličín 2:3 (1:2)

20.04.2019 17:00

Soběhrdy - Miličín 2:3 (1:2)

 
Sestava Miličína: Čeněk - Slavata, Mládek (K), Hevera, Karda - Homola (65' Nováček), Adam (80' Trefil F.), Trefil K., Volalík - Vrtiška (40' Matoušek), Typta
Branky Miličína: Vrtiška, Typta, Matoušek
 
Po dvou prohrách potřeboval náš tým bodovat na hřišti neoblíbeného soupeře v Soběhrdech. Do utkání jsme nevstoupili dobře a brzy jsme po pěkné střele domácího záložníka prohrávali 1:0. Našemu týmu se však podařilo brzy vyrovnat, když se po centru Typty do vápna domácích se štěstím prosadil Vrtiška - 1:1. Ve zbytku prvního poločasu se hrál vyrovnaný a bojovný fotbal, v několika šancích domácích nás podržel gólman Čeněk a jednou zachránila náš tým tyč. V závěru půle poslal náš tým do vedení Typta, který po pěkné individuální akci přešel přes domácí obránce a překonal gólmana Soběhrd - 1:2.
 
Do druhé půle vstoupil náš tým velmi dobře a vytvořil si několik gólových příležitostí. Jednu z nich v 55. minutě využil Matoušek, který postupoval sám na domácího gólmana a prostřelil střelou po zemi - 1:3. Náš tým si však dvoubrankového vedení neužil dlouho. Chvíli na to snížil pěknou střelou z hranice velkého vápna domácí záložník a opět bylo skóre jen o jednu branku - 2:3. V závěru utkání se domácí snažili o vyrovnání a vytvořili si několik příležitostí. Tlak domácích ještě umocnila vyloučení Hevery a Typty v závěru zápasu, ale bojovný výkon zajistil našemu týmu důležitou výhru 3:2 na půdě silného soupeře. 
 
Zpět