17. kolo: Vrchotovy Janovice B - Miličín 1:2 (1:0)

25.04.2015 17:00

Sestava Miličína: Bánský - Slabý, Vaněk, Karda, Dostál - Vrtiška (c), Trefil, Vylít (60' Volalík) - Typta (80' Hevera), Nováček, Čeněk (85' Pohan J.)

Branky Miličína: Trefil, Pohan J.

V 17. kole nás čekalo těžké utkání na hřišti V. Janovic. V úvodu utkání jsme měli více ze hry a přesto, že jsme hráli "do kopce" mohli jsme jít do vedení, když Typta přešel přes bránícího hráče domácích, ale pak těsně minul branku. Domácí útočních chvíli na to trefil zpoza vápna břevno a na gólové šance bylo vyrovnáno. Poté Vrtiška ve vápně domácích přestřelil a do vedení se chvíli poté dostali domácí. Bánský ve vápně fauloval jednoho z útočníků Janovic a nařízenou penaltu proměnil záložník domácích střelou k levé tyči - 1:0. Do poločasu se našemu týmu vyrovnat nepodařilo.

V druhém poločase jsme měli více ze hry a svého soupeře jsme do vyložených šancí nepouštěli. V 55. minutě se nám podařilo vyrovnat, když se ve vápně nejlépe zorientoval Trefil a střelou k tyči překonal domácího brankáře - 1:1. Chvíli na to jsme mohli jít do vedení, Vaňkovi však ve vápně střela nesedla a domácí brankář si s jeho pokusem poradil. Po několika našich šancích zahrozili také domácí z rychlých protiútoků. Naše obrana a brankář Bánský si s nimi však poradili. Když už se zdálo, že si oba týmy po bojovném zápase připíšou do tabulky bod za remízu, kopal náš tým rohový kop. Po shrumáži před brankou se po pokusu Hevery dotlačit míč do brány podařilo zorientovat Jindrovi Pohanovi, který zblízka prostřelil domácího brankáře a zajistil tak našemu týmu důležité tři body za vítězství 1:2.

V souběžně hraném utkání porazili Přestavlky Struhařov a tak se náš tým vrátil na první příčku tabulky. V příštím kole nás čeká domácí utkání s Heřmaničkami.

Zpět