16. kolo: Miličín - Mezno B 4:1 (0:0)

18.04.2015 17:00

Sestava Miličína: Bánský - Dostál, Karda, Slabý, Vrtiška (c) (90' Červenka) - Vylít (85' Volalík), Nováček, Rákosník (80' Vaněk) - Žbánek (80' Hevera), Čeněk (85' Pohan J.), Typta

Branky Miličína: Vrtiška, Rákosník, Žbánek, Vaněk

Tento týden čekalo náš tým derby s Meznem. Od úvodu zápasu se hrálo bojovné a vyrovnáné utkání. V prvním poločase si ani jeden z týmů nevytvořil vyložené šance a tak skóre o poločasové přestávce bylo stále 0:0.

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí a v 50. minutě se ujali vedení. Střelou z dálky překvapil brankáře hostů Vrtiška 1:0. V 60. minutě se náš tým dostal do dvougólového vedení, když se ve vápně prosadil Rákosník střelou k tyči - 2:0. Hráče Miličína tento gól uklidnil a měli jsme více ze hry. Hosté se však nevzdali a v 70. minutě se jim podařilo snížit. Po rohovém kopu se prosadil nikým nehlídaný Miloš Homola a snížil na 2:1. Mezno poté mohlo i vyrovnat, ale útočníka hostů vychytal Bánský. Domácím se podařilo opět získat dvoubrankové vedení, když se po centru z levé strany prosadil Petr Žbánek a zvýšil na 3:1. V závěru utkání přidal čtvrtou branku Miličína po závaru před hostující brankou Vaněk a náš tým tak v derby zvítězil 4:1.

Zpět