15. kolo: Soběhrdy B - Miličín 0:6 (0:4)

13.04.2014 10:15

Soběhrdy B – Miličín 0:6 (0:4)

Sestava MiličínaVobrátil – Nováček, Karda L., Slavata, Pohan M. – Vylít, Pečenka ©, Trefil, Vrtiška (70‘ Dostál) – Holánek T., Žbánek (80‘ Typta)

Branky: 2× Žbánek, Trefil, Pečenka, Holánek, Typta

Náš A tým tento týden zajížděl na hřiště posledního týmu tabulky – Soběhrd B. Od začátku utkání jsme měli více ze hry a svého soupeře jsme nepouštěli do žádných šancí. V úvodu jsme nedokázali několikrát využít dobré šance. Postupem času však náš tlak narůstal a do poločasu jsme dokázali 4× skórovat. Jako první se prosadil Tomáš Holánek, který v 15. minutě uzmul míč domácímu hráči na polovině hřiště, postupoval směrem k  brance, prošel mezi dvěma obránci a prostřelil domácího gólmana – 0:1. Chvíli na to jsme se radovali z druhé branky, když z hranice velkého vápna vystřelil Pečenka přesně k pravé tyči domácí branky – 0:2. Poté následovalo několik našich neproměněných šancí. V 35. minutě jsme se však radovali znovu, když se ve vápně domácích dobře zorientoval Trefil a střelou k levé tyči zvýšil již na 0:3. Do poločasu jsme stihli přidat ještě 4. branku. Pohan na vlastní polovině hřiště obral o míč domácího záložníka, postupoval s ním v před, poslal míč Vrtiškovi, který po lajně zatáhl míč až na hranici domácího pokutového území, přihrál Žbánkovi a ten ve vápně nezaváhal a prostřelil domácího brankáře – 0:4.

V druhém poločase jsme již ubrali z aktivity a hlídali svůj náskok. Domácí místy těžce nesli své nepříznivé skóre a také to, že k utkání nedorazil delegovaný rozhodčí. Zejména jejich střední záložník se často ukazoval v nesportovním světle, když zákeřně atakoval naše hráče a dohrával každý souboj s přemírou aktivity a trapnými slovními průpovídkami. Přesto jsme dokázali přidat další dvě branky. V 75. minutě ze 30ti metrů napřáhl Žbánek a přesnou střelou k levé tyči nedal domácímu brankáři šanci – 0:5. 5 minut před koncem utkání ještě upravil konečné skóre na 0:6 Typta, který se ve vápně prosadil hlavou.

Ze Soběhrd jsme si tak odvezli další 3 body do tabulky za jednoznačné vítězství v poměru 0:6. V příštím kole nás čeká Bystřice B, která v sobotu dorazí na naše hřiště.

Zpět