14. kolo: Miličín - Jankov B 5:0 (1:0)

04.04.2015 16:30

Sestava Miličína: Bánský - Dostál, Mládek (70' Nováček), Slabý, Karda - Vylít (60' Pohan), Trefil, Vrtiška (c) - Typta (65' Volalík), Prachař (65' Rákosník), Žbánek (60' Hevera)

Branky Miličína: 2× Prachař, Typta, Hevera, Volalík

V prvním soutěžním zápase jarní části sezóny nás na domácím hřišti čekala rezerva Jankova. Od úvodu utkání jsme měli více ze hry. Svou herní převahu jsme však dlouho nedokázali využít. Po několika našich nevyužitých šancích, kdy Vrtiška ve vápně přestřelil a následně Typta ani Žbánek nezakončili své úniky úspěšně se prosadil až ve 35. minutě Prachař, který střelou z velkého vápna k tyči otevřel skóre utkání - 1:0. Hosté hrozili pouze ze standardních situací a z rychlých protiútoků, se kterými si však naše obrana poradila. 

Do druhého poločasu jsme vlétli s touhou zápas brzy rozhodnout a to se nám podařilo. V 50. minutě přidal Prachař po individuální akci svou druhou branku v zápase a zvýšil na 2:0. Chvíli na to vyslal Dostál do úniku Typtu, který prostřelil hostujícího gólmana a zvýšil na 3:0. Hosté po třetí brance již nekladli větší odpor a útočili pouze z dlouhých nakopávaných míčů, ssi však naše obrana bez výjimky poradila. Po několika dalších šancích našich hráčů se v 75. minutě prosadil Hevera, který v úniku počkal na pohyb brankáře Jankova a pak chladnokrevně poslal míč k levé tyči brány - 4:0. V 80. minutě postupovali Trefil s Volalíkem sami na brankáře hostů, Trefil vytáhl gólmana a následně předložil míč do prázdné brány Volalíkovi, který neměl problém usměrnit míč do brány - 5:0. V závěru jsme ještě několika střelami vyzkoušeli hostujícího gólmana, který i přes jednoznačný výsledek byl nejlepším hráčem hostů. 

Příští týden (v neděli 12. 4. od 15:00) nás čeká těžké utkání s 3. týmem tabulky - Olbramovicemi B. 

Zpět