14. kolo: Miličín - Bukovany 4:1 (2:0)

05.04.2014 16:30

Miličín – Bukovany 4:1 (2:0)

Sestava MiličínaVobrátil – Slabý (75. ČK), Pohan M., Slavata, Nováček – Trefil, Mládek (55‘ Pečenka), Čeněk (55‘ Prachař), Vylít (65‘ Dostál) – Typta, Žbánek (65‘ Vrtiška)

Branky Miličína: 2x TyptaMládekVobrátil (z pen.)

Do utkání vstoupili lépe domácí. Brzy se ujali vedení, když v 10. minutě Typta pohotovou střelou z hranice vápna zamířil přesně k levé tyči hostující brány – 1:0. O deset minut později jsme vedli již o dvě branky, když se po pěkném průniku Trefila po pravé straně, prosadil opět Typta – 2:0. Po této brance však následovalo několik neproměněných gólových šancí našich hráčů, přičemž největší měli Typta, Žbánek a Čeněk. Ani jeden z jejich pokusů však neskončil za zády hostujícího brankáře a naše hra začala být nervózní.

Do druhého poločasu jsme opět vstoupili velmi aktivně. V 55. minutě jsme přidali třetí branku, když trestný kop za hranicí vápna proměnil krásnou střelou do šibenice Mládek – 3:0. O deset minut později jsme mohli přidat 4. branku, ale Vrtiška trefil pouze břevno. Chvíli na to se hostům podařilo snížit z ojedinělé akce, kdy se za obranu domácích dostal útočník Bukovan a sám postupoval na Vobrátila, kterého střelou po zemi překonal – 3:1. O několik minut později navíc fauloval Slabý unikajícího kapitána hostů, za což od rozhodčího uviděl červenou kartu a náš tým tak dohrával v deseti. Naštěstí jsme se brzy vrátili do tříbrankového vedení. Vrtiška sebral míč obránci Bukovan, který ho pak ve vápně fauloval. Nařízenou penaltu proměnil Vobrátil střelou přímo do pravé šibenice bukovanské branky a opět jsme vedli o 3 branky – 4:1. O pár chvil později se však kopala penalta i na druhé straně. Střelu záložníka Bukovan k levé tyči však Vobrátil perfektně vystihl a míč vyrazil mimo tyče. 

Zpět