14. kolo: Kondrac B - Miličín 1:2 (1:0)

26.03.2016 15:00

Sestava Miličína: Vobrátil - Nováček, Homola, Karda L., Vylít - Trefil, Slavata, Slabý (c), Typta - Žbánek, Volalík

    Střídali: Pohan J., Pečenka

Branky Miličína: Volalík, Žbánek

K prvnímu utkání jarní části sezóny zajížděl náš tým na hřiště Kondrace, se kterým jsme napodzim odehráli vyrovnané utkání a remizovali 2:2. Podobně jako v prvním utkání sezóny, i tentokrát do zápasu vstoupila lépe Kondrac. Naši hráči se v úvodu utkání příliš neprosazovali. Do vedení šli domácí po rychlé akci, když se ve vápně prosadil útočník domácích střelou z hranice penalty přesně k tyči a otevřel skóre zápasu - 1:0. Postupem času se hra začínala vyrovnávat.

Do druhého poločasu vstoupil náš tým lépe. Měli jsme více ze hry a několikrát jsme svého soupeře zamkli ve vlastním vápně. Vyrovnat mohl Žbánek, který však ve velké šanci z blízka trefil pouze brankáře domácích. V 60' minutě jsme se již radovali z vyrovnání, když se z blízka prosadil Volalík - 1:1. O deset minut později se náš tým dostal do vedení, když se prosadil i druhý útočník - Žbánek - 1:2. Domácí po druhé obdržené brance opět trochu přidali, avšak naše obrana již nedovolila domácím hráčům skórovat. Naopak jsme mohli přidat třetí branku, když Slabý z trestného kopu z dálky trefil přesnou a tvrdou střelou břevno domácí branky. 

Náš tým tak vstoupil do sezóny vítězně, když zvítězil na hřišti Kondrace 1:2. Příští týden nás čeká utkání s prvním celkem soutěže - Trhovým Štěpánovem.

Zpět