13. kolo: Zaječice - Miličín 4:4 (1:4)

13.06.2015 17:00

Sestava Miličína: Bánský - Vrtiška, Slabý (c) (45' Volalík), Mládek (45' Hevera), Karda - Rákosník, Trefil, Vaněk (45' Nováček), Vylít (45' Prachař) - Čeněk, Žbánek (47' Pohan)

K poslednímu zápasu sezóny a zároveň účinkování našeho týmu ve 4. třídě nastoupil náš tým v Zaječicích. V první polovině hrál náš tým z kopce a měl navrch. Brzy jsme se ujali vedení, když se prosadil Čeněk 0:1. Domácí útočník však chvíli na to využil zaváhání Slabého a vyrovnal na 1:1. Ve 20. minutě jsme však měli opět vedení na své straně, když se po rychlé akci prosadil na malém vápně Žbánek - 1:2. Chvíli na to jsme vedli již o 2 branky, když po rychlém přesunu hry z pravé strany na levý kraj postupoval sám na domácího brankáře Vylít a zvýšil na 1:3. V závěru poločasu se ještě podruhé v zápase prosadil Žbánek a do kabin se šlo za stavu 1:4.

Do druhého poločasu nastoupila naše sestava ve značně obměněné podobě a na hře to bylo znát. Domácí dokonale využili své 3 šance a dokázali vyrovnat stav utkání na 4:4. Náš tým naopak žádnou ze svých šancí nevyužil a tak v posledním zápase sezóny pouze remizoval v Zaječicích 4:4.

Ztráta bodů v Zaječicích nic nemění na faktu, že se našemu týmu po 3 sezónách ve IV. třídě podařilo postoupit do III. třídy. 

Zpět