12. kolo: Miličín A - Poříčí nad Sázavou B 1:2 (0:1); Miličín B - Drachkov 2:2 (

10.06.2014 18:26

Miličín A - Poříčí nad Sázavou B 1:2 (0:1)

 
Sestava Miličína: Vobrátil - Slabý (C), Pohan (45' Karda L.), Nováček, Karda V. (70' Vaněk) - Vrtiška, Pečenka, Prachař (70' Trefil L.), Trefil K. - Holánek, Vylít
Branka Miličína: Vrtiška
 
Náš A tým po porážce v Nespekách a pádu z prvního místa čekal těžký soupeř, se kterým jsme na podzim remizovali 3:3 v prvním kole - Poříčí nad Sázavou B. Do utkání jsme vstoupili lépe a svého soupeře jsme přehrávali. Po většinu prvního poločasu jsme měli herní převahu, kterou jsme však nedokázali využít. Po úvodním tlaku našeho týmu se prosadili hosté, kteří ze své první šance vstřelili branku. V 30. minutě se ve vápně prosadil útočník Poříčí, který obešel naše obránce a střelou k tyči překonal Vobrátila - 0:1. Tato branka náš tým opařila a do půle jsme se marně snažili něco vymyslet na našeho soupeře. 
 
Do druhého poločasu jsme opět vstoupili aktivněji než soupeř. Poříčí jsme zatlačili na vlastní polovinu a měli jsme veliký tlak. To vyústilo také ve vyrovnávací branku. V 55. minutě zahrál Pečenka roh, jeho centr proletěl vápnem hostů až k Vrtiškovi, který hlavou vyrovnal na 1:1. Tato branka náš tým nabudila a brzy jsme mohli jít do vedení. Několik našich pokusů skončilo těsně mimo tyče hostující brány. V 65. minutě zahrál Slabý trestný kop za hranicí vápna, jeho střela skončila na pravé tyči hostující brány. Po našem velkém tlaku se postupem času zdálo, že našemu týmu dochází síly. Toho dokonale využil soupeř, který v závěru zápasu zapnul a hrál více na naší půlce. Když už se zdálo, že se oba týmy rozejdou remízovým výsledkem stejně jako na podzim, hosté nečekaně udeřili. 3 minuty před koncem zápasu se naší obraně nepodařilo odehrát míč z blízkosti naší brány po trestném kopu Poříčí. Míč propadl do vápna k nehlídanému útočníkovi hostů, který střelou k tyči překonal Vobrátila a zajistil hostům 3 body - 1:2. Zoufalý nápor v úplném závěru utkání jsme nedokázali proměnit ve vyrovnávací branku a tak jsme podruhé za sebou (a podruhé v sezóně) padli.
 

Miličín B - Drachkov 2:2

 
Branky Miličína: ???
 
Náš B tým nedokázal dotáhnout do vítězného konce slibně rozehraný zápas s Drachkovem a oba soupeři si tak připsali po bodu za remízu 2:2.
Zpět