11. kolo: Maršovice B - Miličín 1:4 (1:1)

01.11.2014 14:00

Maršovice B - Miličín 1:4 (1:1)

 
Sestava MiličínaBánský - Nováček (25' Slabý) - Karda L., Červenka (65' Volalík), Homola (55' Vaněk) - Vrtiška (C) (60' Daněk), Trefil, Dostál - Rákosník (15' Pohan J.), Žbánek, Typta
Branky Miličína: Typta, Daněk, Slabý, Dostál
 
K poslednímu podzimnímu utkání sezóny zajížděl náš tým na hřiště do Maršovic. V úvodu zápasu měl náš tým dvě velké šance, které však nevyužil a tak udeřili domácí. Poté co nakopnutý míč prošel za naši obranu prostřelil Bánského záložník domácích - 1:0. Našemu týmu se naštěstí podařilo okamžitě vyrovnat. Po rychlé akci přihrál Rákosník nabíhajícímu Typtovi, který obstřelil domácího gólmana a srovnal stav na 1:1. Zbytek poločasu se hrál ne příliš pohledný fotbal.
 
Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. Po úvodním náporu a oživení naší sestavy jsme se však dostali do hry a byli lepším týmem na hřišti. V 65. minutě jsme šli do vedení, když Pohan na hranici velkého vápna sklepl míč pro Daňka, který přesnou střelou nedal šanci brankáři domácích - 1:2. O chvíli později vybojoval na půlce hřiště míč Pohan a přešel přes posledního bránícího hráče domácích, který ho následně fauloval a vyfasoval červenou kartu. Domácí tedy dohrávali v 10ti. Početní převahu v poli se nám podařilo brzy využít, když po trestném kopu našel odražený míč za hranicí vápna Slabý a tvrdou střelou z první navýšil naše vedení na 1:3. V 85. minutě přidal 4. branku našeho týmu Dostál, který využil přihrávky ze středu hřiště, a střelou k pravé tyči domácí branky završil skóre utkání na 1:4.
 
Poslední utkání podzimu jsme tak i přes úvodní nedostatky v naší hře zvládli a díky vítězství 1:4 na hřišti Maršovic přezimujeme v tabulce na 1. místě před týmem Struhařova, který má stejný počet bodů, ale horší skóre. 
Zpět