11. kolo - B tým: Miličín B - Budenín 3:0 (0:0)

02.11.2013 11:00

Branky: 2× Dohnal, Trefil L.

Na závěr podzimní části sezóny se náš B tým utkal s Budenínem, který byl v tabulce o příčku před námi. Utkání bylo v prvním poločase velmi bojovné a vyrovnané. V naší brance nastoupil při absenci brankářů Martin Slavata a ukázal se ve velmi dobrém světle, když zneškodnil několik pokusů hostů. Do veliké příležitosti se na konci poločasu probojoval Vinduška, avšak míč přes hostujícího brankáře neprocpal.

V druhém poločase se náš tým postupem času stále více dostával do hry. Do vedení jsme se dostali v 65. minutě, když střelu Trefila vyrazil hostující brankář před sebe, kde míč sebral Dohnal, obešel gólmana a vstřelil první branku zápasu - 1:0. Další branku jsme přidali v 80. minutě. Sochůrek zatáhl míč po pravé straně hřiště, nacentroval do vápna a Lukáš Trefil z první střílel přesně k tyči hostující brány - 2:0. V 85. minutě jsme vedli již o 3 branky, Vrtiška přihrál do vápna Dohnalovi, který nedal hostujícímu brankáři šanci, obstřelil ho a přidal svou druhou branku v zápase - 3:0.

Náš B tým tak po pěkném bojovném výkonu v posledním podzimním utkání zůstává ve středu tabulky a stáhl náskok týmů na čele.

Zpět