10. kolo: Nesperská Lhota - Miličín 1:1 (0:0)

26.10.2015 10:51

Sestava Miličína: Vobrátil - Karda, Slabý (c), Vaněk, Vylít (70' Slavata) - Dostál, Trefil, Prachař (75' Hevera), Čeněk - Typta, Žbánek (46' Nováček)

Branka Miličína: Čeněk

V 10. kole čekal náš tým souboj na hřišti 3. týmu tabulky - Nesperské Lhoty. Do utkání jsme nevstoupili nejlépe, ale postupem času jsme si v první půly vytvořili herní převahu a několik brankových příležitostí. Od 20. minuty jsme bohužel hráli v deseti, když po dvou žlutých kartách musel ze hřiště předčasně do sprch Slabý. Přesto, že jsme hráli v oslabení, v první půli jsme měli více příležitostí a šancí jít do vedení. Dvakrát utekl obraně domácích Typta, který však jednou přestřelil a jednou ho vychytal domácí gólman. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou. 

Ve druhém poločase se projevila početní převaha domácích, kteří častěji útočili. My jsme naopak hrozili z rychlých brejků. Po jednom z nich v 70. minutě nastřelil Čeněk tyč domácí brány. V závěrečných minutách utkání nás domácí zavřeli ve vlastním pokutovém území a dobře chytajícího Vobrátila dvakrát v krátkém časovém rozmezí zachránila branková konstrukce. Po drtivém tlaku domácích však utekl z půlky hřiště Čeněk, prošel mezi nesperskými obránci a tvrdou střelou poslal náš tým v 89. minutě do vedení - 0:1! Strhla se obrovská radost našeho týmu. Tu však domácí dokázali brzy zmrazit. V posledních vteřinách zápasu zahrávali trestný kop z půlky hřiště, na který si v našem vápně naběhl domácí hráč a hlavou srovnal na konečných 1:1

Zpět