10. kolo: Miličín - Struhařov B 2:2 (1:1)

27.10.2014 10:21

Miličín - Struhařov B 2:2 (1:1)

 
Sestava Miličína: Bánský - Nováček, Slavata, Volalík, Karda L. (75' Karda V.) - Vrtiška (C), Trefil, Rákosník - Pohan J. (65' Homola J.), Žbánek, Typta (80' Daněk) 
Branky Miličína: Žbánek, Karda V.
 
Náš tým čekal v 10. kole přímý souboj o první místo s týmem Struhařova. Na začátku utkání jsme byli aktivnější a měli jsme více ze hry. Střela Vrtišky z velkého vápna ani pokus Žbánka z těsné blízkosti však neskončili gólem. Byli to hosté, kteří šli do vedení, když se po rohovém kopu prosadil hlavou přesně k levé tyči naší branky hostující kapitán - 0:1. Náš tým se chvíli vzpamatovával z obdržené branky a v několika dalších příležitostech hostí nás podržel svými zákroky Bánský. Postupem času jsme se však dostali zpět do hry a ve 30. minutě se nám podařilo vyrovnat. Po dlouhém výkopu Bánského dotíral na domácího obránce Žbánek, v nepřehledné situaci se bránící hráč dostal do kontaktu s vlastním gólmanem, kterého ve výskoku sám přehlavičkoval a míč skončil v bráně Struhařova - 1:1. V poločase byl tak stav nerozhodný 1:1.
 
Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji než soupeř. V 55. minutě jsme mohli jít do vedení, když Trefil poslal míč do vápna na Vrtišku, kterého fauloval hostující brankář. K nařízené penaltě se postavil náš "bomber" Petr Žbánek, jehož záměr však brankář Struhařova vystihl a střelu k levé tyči vyrazil. Dlouhou dobu se hrál vyrovnaný a bojovný fotbal bez větších šancí. V posledních pěti minutách zápasu však oba týmy dokázali vstřelit branku. V 85. minutě se po centru z pravé strany prosadil hostující útočník, který hlavičkoval přesně k levé tyči naší branky - 1:2. Když už se zdálo, že ze zápasu budou odcházet šťastnější hosté, podařilo se nám vyrovnat. Po přesném rohu Trefila se míč dostal až k Vencovi Kardovi, který dělovou hlavičkou nedal nejmenší šanci brankáři Struhařova a zajistil našemu týmu alespoň bod za remízu 2:2.
 
V úterý (28. 10.) náš tým sehraje derby s Meznem a v případě našeho vítězství se vrátí na 1. místo tabulky. 
Zpět