1. kolo: Poříčí nad Sázavou B - Miličín A 3:3 (3:1)

24.08.2013 17:00

Sestava Miličína: Vobrátil – Slabý, Slavata (45‘ Červenka), Karda V. – Prachař (45‘ Daněk), Mládek, Vylít, Pohan M. – Typta, Žbánek, Vrtiška

Branky Miličína: Mládek 2x, Vrtiška

V prvním kole zajížděl náš A tým na hřiště těžkého soupeře z Poříčí nad Sázavou, které pravidelně okupuje přední příčky tabulky. Do utkání jsme vstoupili výborně, hned ve 3. minutě se prosadil Ondra Mládek, který z blízkosti obstřelil domácího gólmana – 0:1. Po této brance jsme měli ještě několik příležitostí k navýšení skóre, největší měl Typta, kterého v samostatném úniku vychytal domácí brankář. Poté se domácím z nenápadné akce podařilo vyrovnat, když odražený míč spoza vápna skončil za zády Vobrátila – 1:1. Domácí se po této brance dostali do náporu a náš tým naopak „přestal“ hrát. Vyústěním převahy Poříčí byly další branky v naší síti. Nejdříve se po rychlé akci prosadil domácí útočník – 2:1. Chvíli na to odskočili domácí do dvoubrankového vedení, když využili trestný kop na hranici velkého vápna střelou do šibenice – 3:1.

Do druhého poločasu vstoupil náš tým úplně jinak, než odcházel z toho prvního. Hned v úvodu jsme si vytvořili několik šancí a svého soupeře téměř vůbec nepouštěli za svou polovinu hřiště. V 55. minutě se nám podařilo snížit, když krásný pas Pohana přes půl hřiště perfektně zpracoval Mládek a ještě lépe umístil do pravého horního rohu branky za záda domácího brankáře – 3:2. Náš tým poté ještě více zatlačil svého soupeře. V 61. minutě jsme se již radovali z vyrovnání. Mládek zahrál rohový kop, který domácí obrana odehrála za hranici velkého vápna, odkud Vrtiška střelou z první vyrovnal na 3:3. Po vyrovnávací brance se náš tým trochu stáhl a hra se opět vyrovnala. V několika vyložených šancích domácích nás poté podržel Vobrátil. I náš tým si vytvořil několik šancí ke strhnutí vítězství na svou stranu, avšak několikrát nás přibrzdili i přísné výroky rozhodčího. Z Poříčí nad Sázavou jsme si tak za zlepšený výkon v druhém poločase odvezli zasloužený bod.

Zpět