1. kolo: Miličín - Nesperská Lhota 5:1 (2:1)

27.08.2016 17:00

Sestava Miličína: Bánský - Slavata, Vobrátil, Karda L. - Vrtiška (C), Trefil, Čeněk, Holánek (80' Mikulenka) - Typta (85' Homola), Prachař (65' Karda V.), Žbánek (60' Volalík)

Branky Miličína: 16' Vrtiška, 39' Žbánek, 70' Typta, 75' Karda V., 83' Vobrátil (pen.)

V prvním soutěžním kole sezóny 2016/2017 jsme na svém hřišti přivítali tým Nesperské Lhoty. Utkání začalo vyrovnaně, přičemž postupem času mělo více ze hry naše mužstvo. V 16. minutě jsme vstřelili první branku utkání, když se po důrazu našich útočníků dostal k míči Vrtiška a ve vápně prostřelil hostujícího brankáře - 1:0. O deset minut později jsme mohli vést již o dvě branky, když na bránu hostí postupoval osamocený Čeněk, jeho pokus se však mezi tyče nevešel. Potvrdilo se pravidlo nedáš - dostaneš, když hosté z protíútoku po nepřesnostech naší obrany dokázali vyrovnat - 1:1. Chvíli na to mohl vedení na naší stranu vrátit Prachař, který po přesné přihrávce Typty postupoval sám na bránu, hostující brankář však jeho pokus vytěsnil na roh. Do poločasu jsme se však přeci jen dostali opět do vedení, když se v závaru po rohovém kopu nejlépe zorientoval Žbánek a prostřelil z blízka hostujícího brankáře - 2:1.

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a nepouštěli hosty do větších šancí na vyrovnání. V 70. minutě vystřelil Vrtiška z vápna do tyče, přičemž odražený míč poslal za záda hostujícího gólmana Typta, který svou brankou náš tým uklidnil - 3:1. V 75. minutě se po rohovém kopu Čeňka ve vápně hostů nejlépe zorientoval Karda, který na dvakrát překonal hostujícího gólmana a zvýšil na 4:1. V závěru utkání postupoval po dlouhém pasu sám na hostující bránu Čeněk, obešel gólmana Nesperské Lhoty, který ho následně fauloval. Nařízenou penaltu proměnil Vobrátil a upravil skóre na konečných 5:1 pro náš tým. 

Zpět