A tým: Týnec nad Sázavou B - Miličín 4:1 (2:0)

28.03.2010 18:43

Sestava Miličína: Feistinger - Slabý, Karda, Homola (70' Dohnal Jan) - Dostál, Pečenka, Mládek, Trefil (90' Pohan Jindřich) - Žbánek - Vrtiška, Prachař (45' Holánek)

Na úvod jarní části sezony zajíždělo naše mužstvo na hřiště Týnce nad Sázavou. Od začátku všichni věděli, že to bude těžký soupeř. To se také potvrdilo. Prvních 30 minut zápasu se hrál vyrovnaný fotbal bez vážnějších šancí, miličínští hráči pomalu získávali převahu, ale v tom hráči Týnce udeřili. V 32. minutě prošel domácí záložník co mu stálo v cestě a podél Feistingera otevřel skóre zápasu - 1:0. O chvíli později mohlo být vyrovnáno, Dostálovu střelu z úhlu však domácí brankář zlikvidoval. Udeřilo na druhé straně - centr ze strany umístil domácí útočník za Feistingerova záda - 2:0. Tímto stavem skončil první poločas.

Do druhého poločasu jsme nastoupili velmi aktivně se snahou s utkáním ještě něco udělat. V největším náporu však udeřili znovu domácí, když po rohovém kopu zvýšili na 3:0. Poté jsme se konečně dokázali prosadit. V 55. minutě prošel vápnem Žbánek a jeho střelu tečoval do brány Vrtiška - 3:1. Byli jsme poté lepším týmem a plynuly z toho také šance. Jednu z nich na zdramatizování stavu spálil Vrtiška v úniku po chybě domácího obránce, poté se neprosadil ani Žbánek a trestný kop těsně za vápnem v podání Mládka zlikvidovala domácí obrana. Z dalšího brejku tak udeřili opět domácí, v 80. minutě zůstal na malém vápně nikým nehlídaný domácí útočník a do prázdné brány zvýšil stav - 4:1. Miličín pak mohl ještě v několika šancích vstřelit branku, ale nepodařilo se to.

Utkání s 4. týmem tabulky tak skončilo vítězstvím domácích, kteří nás stejně jako na podzim výsledkově přehráli. Hrál se však vyrovnaný fotbal.

Příští týden hostíme na svém hřišti v očekávaném derby Mezno, které je na vítězné vlně a drží si druhou pozici v tabulce. V dnešním zápase deklasovali Krhanice na svém hřišti 7:2. Poslední vzájemný zápas skončil vítězstvím hráčů Mezna 4:3, přesto, že jsme již po 20ti minutách vedli na jejich hřišti 3:0. Máme jim tedy co vracet!

 

Zpět