A tým: Ostředek - Miličín 3:3 (2:1)

10.04.2010 20:42

Ostředek - Miličín 3:3 (2:1)

Sestava Miličína: Červenka - Slabý, Nováček, Karda - Dostál (80' Pohan Michal), Vaněk, Mládek, Trefil (75' Dohnal Ondřej) - Sochůrek, Žbánek, Vrtiška (90' Dohnal Jan).

K třetímu jarnímu zápasu zajíždělo naše áčko na hřiště silného týmu z Ostředka. Ten sice první dvě utkání prohrál, ale na podzim byl jedním z lepších mužstev soutěže a tak všichni věděli, že to bude těžký zápas. Podle očekávání do zápasu aktivněji vstoupili domácí, kteří nás ze začátku zatlačili a do mnoha šancí nás nepustili. Naše obrana však odolávala, ale útočili jsme pouze z ojedinělých brejků Petra Žbánka. Nebyli jsme dost důrazní a tak většinu míčů sbírali hráči Ostředka. Od 25. minuty se však hra vyrovnala a hráči Miličína se pomalu dostávali do šancí. Jednu z nich měl Pepa Sochůrek, který z 25 metrů velmi nebezpečně vypálil a domácí brankář měl plné ruce práce. Na druhé straně nás v prvním poločas 2x svými zákroky zachránil náš brankář Standa Červenka, který vyplnil místo po zraněném Bánském a nemocném Feistingerovi. Postupem času jsme se více dostávali do hry, ale bohužel jsme nedokázali svého soupeře zatlačit. Přišel trest v podobě první branky, když ve 35. minutě si domácí záložník zpracoval míč a z 20ti metrů vypálil přesně - 1:0. Naši hráči pak však začali bojovat a hned z první vážnější šance udeřili. V útoku se prosadil svým důrazem Žbánek, ve vápně vystřelil a odraženou střelu od domácích obránců vrátil do brány Vrtiška - 1:1. Brzy však bylo opět vše jinak. Naši hráči se už viděli na poločasové pauze a tak svou nekoncentrovaností dovolili Ostředku zase jít do vedení. V posledních vteřinách první půle se probil do vápna domácí hráč a jeho střelu zblokoval Karda, pan rozhodčí si myslel, že Karda zasáhl míč rukou a tak dal na protesty domácích a odpískal penaltu. Tu s přehledem proměnil domácí hráč - 2:1. Dostali jsme tak gól do šatny a o přestávce bylo o čem přemýšlet.

Po poločasové rozmluvě nastoupilo do druhého poločasu jiné mužstvo. Naši hráči začali bojovat o každý míč a dostávali se do šancí. Nebyl to moc pohledný fotbal, spíš bojovný, ale hlavně na začátku druhé půle naši hráči ukázali, že když se chce, tak to jde. První šance zůstali nevyužité, z trestných kopů za vápnem se neprosadil Sochůrek, ani Mládek a po nich v dobré šanci nedokázal Vrtiška přesně přihrát Žbánkovi. Hra se obrátila a nyní domácí útočili hlavně z brejků. V několika situacích nás opět podržel velmi dobře chytající Červenka. Postupem času se však hra opět vyrovnala a domácí se snažili kontrolovat utkání. 20 minut před koncem zápasu se spustil déšť což nám možná pomohlo. V 85. minutě jsme se dočkali vyrovnání. Ve vápně míč vybojovali Žbánek s Pohanem a v koncovce se svým důrazem prosadil Sochůrek - 2:2. O chvíli později bylo ještě veseleji, hned po svém příchodu na hřiště se prosadil ve svém prvním mistrovském utkání za áčko Jan Dohnal, který dobře zpracoval míč za obranu a s přehledem překonal domácího brankáře - 2:3. Naši hráči se pak soustředili hlavně na obranu. Snažili se za každou cenu urvat všechny body, odvrátili několik rohových kopů, ale nápor domácích se stupňoval, až vyvrcholil minutu před závěrečným hvizdem rozhodčího. To do naší brány dorazil míč domácí hráč a Ostředek se tak radoval z vyrovnání - 3:3. Utkání se pak dohrálo a skončilo spravedlivou remízou 3:3.

Diváci mohli vidět 6 branek a velmi bojovné utkání. Naši hráči si mohli odvézt z Ostředka 3 body, ale také mohli přijet s prázdnou. Výsledek 3:3 je tak nakonec spravedlivý. V příštím zápase hostí naši hráči tým Zaječic, s kterým jsme na podzim hráli 2:2.

Zpět