A tým: Miličín - Týnec nad Sázavou B 2:1 (1:1)

24.09.2011 16:30

Sestava Miličína: Vobrátil – Slabý, Karda, Slavata, Mládek – Vrtiška (65‘ Trefil), Pečenka (75‘ Král), Daněk, Dostál – Typta (55‘ Holánek), Vylít

Branky Miličína: 30‘ Daněk, 70‘ Dostál

Do Miličína přijel k utkání tým, který v minulém kole nasázel Pyšelům 14 branek. Čekal nás tedy těžký zápas. Od začátku utkání jsme však měli převahu, kterou dokazovali časté šance našeho týmu. Většinou nám však chyběla přesnost ve finální přihrávce, nebo v zakončení. V 25. minutě utekl hostující obraně Typta, kterého vychytal hostující brankář. V 30. minutě se však již skóre změnilo. Dostál utekl po straně a přesně centroval do vápna, tam dobře naběhl Daněk a nechytatelnou dělovkou z první nedal hostujícímu brankáři střelou pod břevno šanci – 1:0. Hosté se poté oklepali a podařilo se jim z ojedinělé šance vyrovnat. Ve 42. vystřelil v našem vápně hostující záložník, jehož střelu tečoval náš obránce do vlastní sítě – 1:1. Tímto stavem skončil také první poločas.

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně, avšak hosté bránili lépe než v první půli. Prosadil se až Dostál, který v 70. utekl hostujícím hráčům a obstřelil brankáře Týnce – 2:1. Hosté se poté snažili o vyrovnání, avšak naše obrana je do žádných vážnějších šancí nepustila. V největší šanci hostů nás podržel Vobrátil, který skvělým zákrokem vytěsnil hlavičku z bezprostřední blízkosti. I díky tomuto okamžiku jsme dokázali vítězství uhájit.

Po vítězství 2:1 jsme si tak připsali 3 body do tabulky, ve které se zatím nacházíme na 5. místě. V příštím kole zajíždíme na hřiště Soběhrd, které jsou o 1 příčku za námi.

Zpět