A tým: Miličín - Poříčí nad Sázavou B 2:2 (1:1)

27.04.2013 17:00

Sestava Miličína: Feistinger - Homola, Karda, Vaněk, Slavata - Trefil K., Pečenka, Nováček (65' Typta), Dostál (85' Trefil F.) - Dohnal (75' Vrtiška), Holánek T.

Těžké utkání s Poříčím nad Sázavou nevyšlo našemu týmu podle představ. V první vyrovnané půli dlouho nebyly k vidělní jasné šance. Do vedení se dostali hosté až ve 35. minutě, kdy útočník Poříčí využil chyby naší obrany a prostřelil Feistingera - 0:1. Chvíli na se nám podařilo vyrovnat, ale pomoci nám k tomu museli hráči hostů. Ve 40. minutě vykopával dlouhý balon Feistinger a hostující stoper přihrávkou překvapil vlastního brankáře, který míč propustil za svá záda - 1:1.

Ve druhém poločase byl náš tým aktivnější. Vytvářeli jsme si více šancí a dostali se do vedení v 65. minutě, kdy si ve vápně zpracoval dlouhý centr Dohnal, otočil se okolo bránícího hráče a prostřelil brankáře hostí - 2:1. Chvíli na to jsme měli velkou příležitost ujmout se dvoubrankového vedení, avšak tvrdou střelu Pečenky vyrazil hostující brankář a obrana Poříčí si poradila i s dorážkami. Naproti tomu hosté udeřili z ojedinělé šance ve druhém poločase, kdy po nedorozumění naší obrany hostující útočník hlavou překonal Feistingera podruhé v zápase - 2:2. Přesto, že náš tým si v závěru vytvořil tlak a také šance, žádná z nich se neujala a zápas tak skončil remízou 2:2.

Zpět