A tým: Miličín - Bystřice B 7:1 (2:0)

25.08.2012 17:00

Sestava Miličína

                         |   FEISTINGER   |

                               MLÁDEK

SLAVATA (C)            HOMOLA            KARDA

                               PEČENKA

DOSTÁL (45' TREFIL F.)                     VRTIŠKA

                              SOCHŮREK (80' ČENĚK)

                TYPTA                    DOHNAL (60' HORVÁT)

 

Branky Miličína: 4× Typta, 2× Homola, 1× Pečenka

 

Jako první soupeř našeho týmu po sestupu do IV. třídy přijeli na naše hřiště hráči rezervy Bystřice. Do utkání jsme vstoupili aktivně a během prvních deseti minut jsme měli veliký tlak a mnoho brankových příležitostí. Pak jsme se však přizpůsobili hře soupeře a naše hra nevypadala tak, jak by měla. Do vedení jsme se i přesto dostali, když skóre otevřel krásnou střelou z dálky Jan Homola - 1:0. Po této brance naše hra však ještě více upadla. Soupeře jsme do žádných větších šancí sice nepouštěli, ale i tak v naší hře chyběla přesnost. V 35. minutě jsme vedli již o dvě branky, když po krásném pasu Typty z vlastní poloviny hřiště utíkal hostující obraně Dohnal, který ještě přesněji nacentroval do vápna na hlavu Pečenky - ten nedal hostujícímu brankáři šanci a do šaten jsme šli s dvoubrankovým vedením - 2:0.

Ač za příznivého stavu, naši hráči nemohli být spokojeni se svou hrou. Do druhého poločasu tedy došlo k změnám a naše hra se zlepšila. Více jsme se dostávali do brankových příležitostí, které - především díky Romanu Typtovi - se nám dařilo proměňovat. V 50. minutě zakončil pěknou souhru našich hráčů přesným lobem Jan Homola, který tak přidal druhou branku v zápase a zvýšil na 3:0. Po této brance to byl již jednostranný koncert v podání Romana Typty, který v rozmezí 30ti minut dokázal skórovat. Dvakrát mu jeho branku připravil až do prázdné branky Daniel Horvát, který přinesl oživení do našeho útoku. Poprvé se Typta prosadil v 60. minutě, kdy po souhře se záložníky zakončil svůj únik přesnou střelou po zemi - 4:0. Na jeho branku reagovali hosté, kteří využili ojedinělou šanci, kdy po centru ze strany snižoval útočník Bystřice hlavou na 4:1. Pak se však znovu prosazoval náš útočník. V 65. minutě po přihrávce ze středu hřiště na hranici vápna nedal Typta střelou k tyči hostujícímu brankáři žádnou šanci - 5:1. V 75. minutě obral hostující obránce o míč Horvát, postupoval s Typtou sám na bránu a nesobecky přihrál do prázdné branky Romanu Typtovi, který tak dokonal svůj hattrick - 6:1. To však nebylo od našich útočníků vše. Pět minut před koncem utkání postupoval Horvát znovu sám na bránu, obešel brankáře Bystřice a před prázdnou bránu naservíroval míč pro Typtu podruhé - 7:1.

První utkání této sezóny tedy skončilo vysokým vítězstvím našeho týmu. Příští týden čekají náš tým Pecerady v den pouťové zábavy.

Zpět