A Tým: Miličín - Bukovany 1:1 (0:1)

13.04.2013 16:30

Sestava Miličína: Feistinger - Homola, Vaněk, Karda, Slavata - Vrtiška (85' Dohnal), Trefil K., Sochůrek, Trefil F. (Holánek F.) - Typta, Holánek T. 

Našemu A týmu se utkání s Bukovanama vůbec nevydařilo. Počáteční nápor našich hráčů ustal v 10. minutě, kdy využil špatné rozehrávky Feistingera hostující záložník a poslal hosty do vedení střelou z dálky do prázdné brány - 0:1. Od této doby se naši hráči nedokázali prosazovat. Až na konci poločasu jsme si vytvořili gólovou šanci, když postupoval Typta na brankáře hostí, kterého se mu nepodařilo překonat. Závěr poločasu poznamenala silná bouřka. 

V druhém poločasu se hrálo na nepříznivém terénu a hosté toho dokázali dokonale využít. Nepouštěli nás do velkých šancí a hrozili brejky. v 70. minutě se nám podařilo vyrovnat, když se po rohu Sochůrka prosadil na malém vápně Typta - 1:1. Přesto, že se naši hráči snažili o obrat v utkání, nedařilo se jim dostávat do vážnějších šancí. Naopak z častých nakopávaných míčů hostující obrany vznikali časté brejky Bukovan, které však vždy vyřešil Feistinger.

Po nepovedeném zápasu si tak naši hráči připsali pouze bod ze zápasu s předposledním celkem tabulky.

Zpět