Pyšely - Miličín 2:0 (0:0)

29.10.2011 14:30

 

Sestava Miličína: Vobrátil – Nováček, Karda, Homola, Slavata – Vrtiška, Trefil, Pečenka, Dostál – Vylít, Žbánek (70‘ Holánek)

Náš tým zajížděl k dalšímu utkání do Pyšel, které jsme v loňské sezóně nedokázali porazit, bohužel se nám to nepovedli ani teď. V první půli jsme byli aktivnějším týmem a vytvořili jsme si i dobré příležitosti. V 20. minutě pěknou střelou ze střední vzdálenosti střílel Trefil do břevna. V poslední minutě poločasu byl po centru ze strany sám před brankářem Žbánek, jeho střelu však domácí gólman dokázal vyrazit a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Přesto, že v prvním poločase jsme měli převahu, do toho druhého vstoupili domácí jak nejlépe mohli. Hned z první akce dokázali vstřelit vedoucí branku utkání, když propadlý míč z autu uklidil do naší brány domácí útočník – 1:0. Tato branka jako by nás srazila a od této chvíle byli aktivnější domácí. Přesto jsme mohli vyrovnat, když byl ve vápně faulován Žbánek, rozhodčí však nezapískal. V 70. minutě navíc po faulu u rohu velkého vápna zahrávali domácí trestný kop. Na centr si naskočil záložník Pyšel a uklidil ho za záda Vobrátila – 2:0. V závěru utkání se už nic zásadního nestalo a tak jsme z Pyšel odjeli opět s prázdnou.

Příští týden nás čeká na našem hřišti soupeř FK Myslič, který je v tabulce o bod za námi.

Zpět