Nespeky B - Miličín 4:0 (2:0)

31.05.2014 13:30

Nespeky B - Miličín 4:0 (2:0)

 

Sestava MiličínaČervenka - Mládek, Pohan, Trefil K., Karda V. - Vrtiška, Pečenka (C), Čeněk, Dostál - Žbánek, Holánek T.

Tento týden nás čekal klíčový zápas sezóny - boj o první místo - s týmem Nespek. Bohužel však tentokrát stálo vše proti nám. Již před zápasem bylo jasné, že na utkání nedorazíme ve stoprocentní sestavě. Chybělo nám několik hráčů základní sestavy a tak jsme byli nakonec rádi, že jsme do Nespek dorazili v 11 (včetně 2 hráčů B týmu). Naštěstí se nám během zápasu nikdo nezranil, ani nikdo nebyl vyloučen a tak jsme utkání důstojně odehráli bez střídání. Na druhé straně stála nadupaná sestava domácích, jejíž výkon byl ještě po celý zápas podporován ze strany hlavního rozhodčího. Ten hned v úvodu rozdal dvě nesmyslné žluté karty Mládkovi a Pečenkovi, aby bylo jasné, kdo je v Nespekách na hřišti šéf. Domácí nás v úvodu zápasu přehrávali a do 15. minuty jsme neměli větší šanci. Několikrát nás podržely zákroky zaskakujícího brankáře Červenky. Pak jsme se však osmělili a zjistili, že s domácími se dá v pohodě hrát. Když už jsme se dostávali do hry, bohůžel jsme obdrželi branku. Ve 30. minutě vrátil centrovaný míč do našeho pokutového utkání domácí záložník, po kterém se několik hráčů snažilo překonat našeho brankáře. Ten vytáhl několik skvěých zákroků a když se zdálo, že nápor ustojíme a Pohan v odehraje míč pryč z našeho vápna, byl podražen domácím útočníkem, který pak zakončil do prázdné brány. Faul se nepískal, branka platila - 1:0. Chvíli na to jsme měli možnost srovnat, když ve vápně zpracoval míč Žbánek a Vrtiška byl sám před bránou, rozhodčí však odpískal Žbánkovi hru rukou a bylo po šanci (i kdyby byla, z půlky ji mohl pan rozhodčí těžko vidět). Ve 35. minutě nacentroval Pečenka do vápna domácích, kde byl neobsazený Holánek, jeho hlavička však bohužel těsně minula roh domácí branky. Na druhé straně po rychlém protiútoku nastřelil domácí útočník tyč naší brány. Když už se zdálo, že poločas skončí hubeným vedením domácích, obdrželi jsme druhou branku. Po rychlém protiútoku Červenka vychytal domácího záložníka, ale následující roh domácí využili a jejich záložník zvýšil hlavou na 2:0.

Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře. Časté sporné výroky sudího brzdily naši snahu s výsledkem ještě něco udělat, ale přesto jsme měli více ze hry. Domácí však dokázali navýšit svůj náskok, když po dalším z rohů propadl míč k neobsazenému záložníkovi Nespek, který navýšil na 3:0. Na druhé straně poté obránce Nespek zahrál rukou, penalta se však nepískala. S postupem času naše snažení ustávalo a domácí přidali 4. branku zápasu, když se individuálně prosadil střední záložník domácích - 4:0

Po skončení utkání nás ještě domácí pořadatelé "sportovně" vyprovodili do kabin posměšnými poznámkami ("Jak vy jste mohli být první?!" "ha-ha-ha, a máte to, *****", ...) a náš tým tak poprvé v sezóně prohrál. Prohra s Nespeky pro nás znamená pád na 2. příčku tabulky, kde se nacházíme o bod za naším dnešním soupeřem. Příští týden čeká náš tým další těžký soupeř - Poříčí nad Sázavou B.

Zpět