Nespeky B - Miličín 2:4 (1:2)

18.09.2011 14:00

 

Sestava Miličína: Vobrátil – Slabý, Vaněk (75‘ Pohan M.), Karda, Slavata – Dostál, Trefil, Pečenka, Žbánek – Typta (65‘ Vrtiška), Vylít (85‘ Dvořák)

Góly Miličína: 25‘ Slavata, 26‘ Pečenka, 50‘ Dostál, 70‘ Vrtiška

Na hřišti v Nespekách nás čekal těžký souboj s dosud neporaženým týmem místního „béčka“. Po vyrovnaném začátku se vystřídali šance na obou stranách. Zatím co na naší straně nedokázali míč do brány protlačit naši hráči, hostující útočník se ve vápně zorientoval dobře a po nedůrazném odkopu naší obrany dokázal podél Vobrátila otevřít skóre utkání – 1:0. Hned na to mohl odpovědět Žbánek, kterého však vychytal domácí gólman. Domácí poté převzali otěže utkání, na to se ale našemu týmu podařilo odpovědět nejlepším způsobem. Po jednom z rohů našeho týmu se míč odrazil k Slavatovi, který v pádu dokázal míč protlačit za domácího gólmana – 1:1. O minutu později jsem se dokázali dostat do vedení, když střelou ze střední vzdálenosti překonal domácího obránce tečovanou střelou Pečenka1:2. Tímto stavem skončil první poločas.

Do druhého poločasu sice domácí vstoupili se snahou vyrovnat stav, ale skóre se pohnulo jiným směrem. V 50. minutě jsme navýšili vedení. Po našem rohu se míč dostal k Dostálovi, který obešel domácího obránce a krásnou střelou do šibenice zvýšil naše vedení – 1:3. O chvíli později byl ve velké šanci Typta, který nedokázal vyraženou střelu Pečenky usměrnit do brány. Poté šli 3 naši hráči na jednoho domácího, ale v koncovce se našemu týmu nepodařilo skórovat. V 70. minutě jsme se však již prosadili. Odražený míč mezi domácími obránci přebral Vrtiška a střelou okolo domácího brankáře zvýšil na 1:4. Domácí se poté dostali také do několika slibných šancí, ve kterých nás však podržel brankář Vobrátil. V 78. minutě však dokázali snížit, když se hlavou po rohu prosadil domácí hráč – 2:4. V 80. minutě mohli domácí ještě zdramatizovat závěr utkání, protože po faulu Slabého byla nařízena penalta ve prospěch Nespek. V tu chvíli nás však podržel opět Vobrátil, který vystihl směr střely a vyrazil míč na roh. Úplný závěr utkání jsme pak dokázali ubránit a odvezli si tak cenné 3 body.

V příštím kole zajíždí na naše hřiště rezerva Týnce nad Sázavou a tak nás čeká opět těžké utkání a boj o cenné body do tabulky.

Zpět