Miličín - Zaječice 1:2 (1:1)

19.04.2010 19:20

Miličín - Zaječice 1:2 (1:1)

Sestava Miličína: Feistinger - Slabý (8' Daněk Lukáš), Karda, Pečenka - Trefil, Nováček (80' Rákosník), Sochůrek, Dostál - Dohnal Jan (70' Holánek Tomáš), Prachař, Vrtiška.

V zápase, ve kterém měli za úkol po několika zaváháních miličínští hráči vyhrát, přijel do Miličína tým Zaječic. Na podzim jsme v Zaječicích uhráli v oslabené sestavě remízu 2:2 a tak bylo jasným úkolem nyní urvat na svém hřišti všechny body. Do utkání jsme vstoupili aktivně a hned ze začátku ohrozili několika střelami hostujícího brankáře. První se však radovali hosté, kteří hned první svou šanci využili - v 3. minutě utekl po straně hostující kapitán, centroval do malého vápna, odkud Feistingera překonal hostující útočník - 0:1. Miličín se hnal okamžitě za vyrovnáním, což se mu také brzo podařilo. V 7. minutě se k trestnému kopu postavil Sochůrek, centroval a na jeho míč si naskočil "Dino" Pavel Pečenka, který hlavou srovnal skóre zápasu - 1:1. Od této doby měli více ze hry opět hráči Miličína. Svou nemohoucností dát branku však dostávali soupeře do hry. Velikou šanci měl ve 20. minutě Dohnal, který málem využil zaváhání hostujícího brankáře, jeho střela skončila jen těsně vedle pravé tyče hostující brány. Po něm byl ve velké šanci Vrtiška, který po pasu za obranu obešel domácího obránce i brankáře, ale poté trefil pouze v bráně stojícího hostujícího obránce. Na druhé straně hrozili hráči Zaječic hlavně z častých rohových kopů, které však málokdy došli až k našemu brankáři. Poločas tak skončil za nerozhodného stavu 1:1.

Do druhého poločasu vstoupili aktivně hosté a opět udeřili po ojedinělé šanci. V totožné situaci jako u první branky Zaječic zůstal v našem vápně nikým nehlídaný hostující útočník a po přesné příhře ze strany rozjásal střelou do šibenice početnou skupinu fanoušků hostů - 1:2. Zbytek utkání se pak odehrával v marné snaze domácích s utkáním něco udělat. Snaha zvítězit a získat tři body se pomalu přeměnila v zoufalé snažení o vyrovnání a získání alespoň jednoho bodu do tabulky. To se však našim hráčům nepodařilo, přesto, že si vytvořili několik šancí. V největší z nich byli všichni naši útočníci, když Prachař ve vápně ještě přihrával Dohnalovi, jehož střelu vyrazil brankář před sebe a Vrtiška hostujícího brankáře také nepřekonal. Po té se ještě prezentoval pěknou střelou z 30ti metrů Nováček, která však po zásahu brankáře skončila pouze na břevně hostující brány. Ke konci zápasu naši hráči už jen nakopávali dlouhé balony, které však po většinou sbírali hostující obránci a tak miličínští hráči opět přišli o body.

Příští týden čeká naše áčko těžký zápas na půdě týmu ze Soběhrd, který je našim tradičním neoblíbeným soupeřem.

Zpět